Margaret Berger:

- Jeg ble veldig rørt i «Hver gang vi møtes»

Innspillingen ble en sterk opplevelse for Margaret Berger.

BLE RØRT: Margaret Berger (i midten på høyre side av bordet) legger ikke skjul på at innspillingen av «Hver gang vi møtes» ble en sterk opplevelse for henne. Foto: TV 2.
BLE RØRT: Margaret Berger (i midten på høyre side av bordet) legger ikke skjul på at innspillingen av «Hver gang vi møtes» ble en sterk opplevelse for henne. Foto: TV 2. Vis mer
Publisert

(SEOGHØR.NO): Lørdag kveld er «Hver gang vi møtes» tilbake på TV 2.

I år har det populære programmet fått med seg musikklegender som Åse Kleveland (67), Eldar Vågan (56) og Benny Borg (71), i tillegg til ferskere artister som Ida Maria (32) og Hanne Sørvaag (37).

Det er ingen tvil om den yngre garde satte pris på å få hylle sine musikalske forbilder.

– Jeg henger med ikoner hver dag jeg nå. Ville ikke vært med i noen annen gjeng, alle er helt utrolige mennesker, skrev en tydelig begeistret Margaret Berger (31) på Instagram under innspilling.

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om «Hver gang vi møtes»-stjernene. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om «Hver gang vi møtes»-stjernene. Faksimile: Se og Hør Vis mer

TV-serien er kjent for å bringe frem tårene hos deltakerne, og Margaret sier at det ble svært følelsesladet for hennes del.

– Jeg ble veldig rørt underveis i serien, innrømmer hun til TV 2.

Før innspillingen startet avslørte hun at hun så på det hele som et sosialt ekspriment.

- Min erfaring er at alle som har drevet med musikk uansett sjanger på en måte er en slags familie. Så «Hver gang vi møtes» er et slags snedig og fint sosialt eksperiment som jeg hadde lyst til å være en del av, sa hun i en pressemelding.

Men også de eldre artistene legger ikke skjul på at de synes at det har vært gøy å være med i år.

STOR OPPLEVELSE: Margaret Berger beskrev de andre deltakerne som «utrolige» under innspillingen. Foto: Scanpix
STOR OPPLEVELSE: Margaret Berger beskrev de andre deltakerne som «utrolige» under innspillingen. Foto: Scanpix Vis mer

Eldar Vågan har også vært i bransjen siden 1970-tallet, og takket ja til TV-programmet fordi kameraten Øystein Dolmen (69) anbefalte ham opplevelsen.

– Han sa at «dette må du bare være med på, Eldar». Så det er greit det, når han har vært med, da kan jeg være med. Jeg er ikke spesielt god til å ta imot ros, men jeg er pen på håret, så jeg skal gjøre mitt beste, sier han i en pressemelding.

FULGTE RÅDET TIL KOMPISEN: Eldar Vågan sa ja til å bli med på «Hver gang vi møtes» etter en varm anbefaling fra artistvennen Øystein Dolmen. Foto: Scanpix
FULGTE RÅDET TIL KOMPISEN: Eldar Vågan sa ja til å bli med på «Hver gang vi møtes» etter en varm anbefaling fra artistvennen Øystein Dolmen. Foto: Scanpix Vis mer

Jørn Hoel som var en av deltakerne i fjorårets sesong, røpte til Se og Hør at programmet har hjulpet ham med å se hva sangene hans betyr for folk.

- Jeg tror ikke man tenker så mye på det før man merker at sangene betyr noe for andre mennesker. Da får man plutselig en sånn følelse et lite øyeblikk.

- Man burde kanskje senke skuldrene litt i forhold til det man gjør. For jeg har aldri tenkt at... jeg har aldri følt meg sånn folkekjær. Man er lite vant til å ta hyggelig kritikk, sa han med et smil til Seoghør.no.

«Hver gang vi møtes» ser du på TV 2 lørdager kl 21.40.

LES OGSÅ: Eldar Vågan så hjemmet brenne ned til grunnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer