- Jeg ble veldig misforstått

Trude Mostue tror folk misforsto henne med vilje.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor skapte Trude Mostue (44) oppstyr da hun gikk ut i media og mente at foreldre med små barn burde være mer hjemme i stedet for å la andre oppdra barna sine.

I dag har diskusjonen lagt seg, men Mostue står fortsatt på sitt og mener hun ble misforstått av mange.

- Jeg har ikke gitt meg og har sterke følelser rundt det temaet ennå. Jeg ble veldig misforstått i forrige runde, men det er en slik situasjon der folk misforstår deg litt med vilje. Hovedpoengene mine står jeg får. Det er ikke at bare kvinnene skal gå hjemme med barna. Jeg blir provosert for man skal ikke jobbe mot det som er naturlig, sier en engasjert Mostue til Seoghør.no.

Hun understreker at hun ikke mener at bare kvinnene skal være hjemme, men at barna generelt trenger mer tid sammen med foreldrene og at likestillingen har gått for langt.

- Jeg mente at noen burde bruke litt mer tid på barna under tre år. Man glemmer at som foreldre skal man ta litt ansvar å være foreldre, men samfunnets system nå til dags legger ikke opp til det. De synes det er veldig greit at staten oppdrar ungene våre, men det synes ikke jeg. Det er et økonomisk spørsmål for alle, og det mener jeg staten burde hjelpe alle med.


TV-veterinæren mener hun er privilegert som har tilbrakt mye tid med sine fire barn.  

- Jeg har vært så heldig å ha en jobb der jeg jobber kort og intenst for så å være mye hjemme.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi gifter oss i utlandet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer