TOK TIL TÅRENE: - Jeg klarte å holde maska helt til jeg begynte å snakke med Katrine. Hun trøstet meg og sa at jeg skulle klare å komme over dette, sier Anette Næss til Seher.no. Foto: TV 2
TOK TIL TÅRENE: - Jeg klarte å holde maska helt til jeg begynte å snakke med Katrine. Hun trøstet meg og sa at jeg skulle klare å komme over dette, sier Anette Næss til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Jeg ble veldig lei meg

Jakten-frieren klarte til slutt ikke å holde tilbake følelsene.

Publisert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» var det bare en frier som ble sendt ut av programmet. Den frieren tilhørte bonden Christian Fredrik Sandberg, og heter Anette Næss.

Etterpå klarte hun ikke å holde tårene tilbake.

- Jeg ble veldig lei meg, selv om jeg var litt forberedt. Når Katrine Moholt spurte om jeg hadde fått følelser for Christian Fredrik, innrømmet jeg at jeg hadde blitt betatt av ham. Jeg holdt tilbake litt av det jeg følte i programmet. Det var en stor fysisk påkjenning, og alt blir liksom forsterket i den settingen, sier Anette til Seher.no.

Den flotte «Jakten»-frieren så ut til å ta den tunge beskjeden i mandagens episode svært bra. Men til Seher.no innrømmer hun at det var verre litt senere.

- Jeg klarte å holde maska helt til jeg begynte å snakke med Katrine. Hun trøstet meg og sa at jeg skulle klare å komme over dette. Da gikk nok alt litt mer opp for meg, og jeg slapp opp noen av følelsene som hadde ligget latent. Jeg felte noen tårer, ja, men det var også på grunn av hele settingen, forteller hun.

- Ble du forelsket i Christian Fredrik?

- Jeg rakk ikke å bli forelsket, men ja, jeg var betatt av ham. Jeg trivdes i hans selskap, og han er et menneske jeg likte å bli bedre kjent med. Jeg skulle ønske jeg fikk mer tid alene med ham.

Er det noe Anette Næss ser tilbake på som negativt, er det nettopp dette.

- Det jeg ser på som litt kjedelig nå i etterkant er at det ble lagt opp til så mye opplegg hele tiden, vi fikk liksom aldri slappet helt av. Han hadde lagt opp et kjempeartig løp for oss, men jeg kunne ønske det var litt roligere til tider. Et par timers pause til å roe ned hadde gjort seg. Ellers var det en kjempefin opplevelse, mener hun.

Den unge jenta er fortsatt singel. Men frierhenvendelsene har derimot ikke latt vente på seg etter at hun nå har deltatt i «Jakten på kjærligheten».

- Massevis av folk har kontaktet meg, både på sms og på Facebook. Alt av henvendelser har vært positive, og mange har vært frierhenvendelser. Jeg er fortsatt på jakt, så vi får se hva som dukker opp, sier Anette Næss til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tok til tårene på vei hjem fra Jakten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer