- Jeg ble veldig lei meg

Mimmi Tamba tok til tårene etter at hun måtte forlate «Stjernekamp».

TOK TIL TÅRENE: 22 år gamle Mimmi Tamba røk lørdag kveld ut av Mimmi Tamba tok til tårene etter at hun måtte forlate «Stjernekamp» på NRK. Foto: Stella Pictures
TOK TIL TÅRENE: 22 år gamle Mimmi Tamba røk lørdag kveld ut av Mimmi Tamba tok til tårene etter at hun måtte forlate «Stjernekamp» på NRK. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tromsø-artisten Mimmi Tamba (22) har imponert i «Stjernekamp», og til tross for at hun var så godt som helt ukjent før programmet startet har hun danket ut artister som Bettan (55) og Hans-Erik Dyvik Husby (41). Men nå er det slutt.

- Jeg ble veldig lei meg, sa Mimmi til Se og Hør etter sending. Hun måtte ha noen minutter for seg selv for å fordøye skuffelsen.

22-åringen så fram til å utfordre seg selv den kommende uken. Men når den største skuffelsen hadde lagt seg klarte hun likevel å smile:

- Jeg synes det er så morsomt å være med, og hadde gledet meg til å synge opera neste uke. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har fått være med. Jeg har fått prøve meg på spennende sjangere og fått vise meg frem for et stort publikum.

Dommer Mona B. Riise synes Mimmi har vært en åpenbaring.

- Hun er bare helt fantastisk. Veldig synd at hun skulle ryke ut, for hun hadde absolutt fortjent å være med videre utfra det hun har prestert. Men sånn er gamet.

De som fortsatt kjemper i «Stjernekamp» er artistene Silya Nymoen, Vidar Johnsen, Helene Bøksle, Atle Pettersen, Agnethe Johnsen og Eli Kristin Hanssveen.

LES OGSÅ: Slik reagerer Kathrine Sørland på nakenkommentaren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer