VALGT UT AV GUD: Det mener i hvert fall Carrie Prejean selv. Foto: AP
VALGT UT AV GUD: Det mener i hvert fall Carrie Prejean selv. Foto: APVis mer

- Jeg ble valgt ut av Gud

Hevder Gud valgte henne for å vise motstand mot homofilt ekteskap.

SEHER.NO: Da Miss California, Carrie Prejean, sto foran mikrofonen i Miss USA tidligere i år, kom hun med uttalelser som sjokkerte mange. Hun sa blant annet at homofilt ekteskap ikke burde tillates.

Uttalelsene førte til at hun ikke vant konkurransen, og senere ble diskvalifisert. I tillegg ble hun fratatt missekronen og tittelen hun vant i delstatskonkurransen.

- Hun behandlet alle som dritt, sa organisasjonens sjef, Donald Trump, i ettertid.

Men Prejean sto på sitt, og heller nå mer bensin på bålet. Da hun nylig gjestet talerstolen ved de konservatives "Value Voters Summit", hevdet den tidligere missen at det var Gud som hadde valgt henne ut til å vise motstand mot homofilt ekteskap.

- Gud hadde en plan for meg den dagen. Jeg kunne ikke tro at de spurte meg om akkurat det under Miss USA-konkurransen. Jeg er veldig stolt av svaret mitt. Det var Gud som valgte meg, sa hun ifølge Politico.com.

- Jeg var en kvinne som sto opp for sannheten og folk ønsker ikke å innrømme det. Jeg hadde motet som mange mennesker ikke har. Jeg er ikke slått, de har ikke vunnet over meg. De kan si hva de vil om meg og min tro.

Uttalelsene har fått den homofile kjendisbloggeren Perez Hilton til å tenne på alle pluggene. Hilton kaller Prejean for en "bitch", og reagerer sterkt på at Prejean har lagt seg under kniven og fikset på puppene sine, noe han mener "Gud ville reagert på".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hun behandlet alle som dritt