Ingeborg Heldal skal lede Reality Awards:

- Jeg ble utrolig stolt

Redaktøren mener det er på høy tid at realitybransjen feires.

PROGRAMLEDER: Ingeborg Heldal blir den første som skal lede Reality Awards. Foto: KK
PROGRAMLEDER: Ingeborg Heldal blir den første som skal lede Reality Awards. Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  1. Fredag kveld er det endelig klart for Se og Hørs Reality Awards, og senere i kveld skal bransjen som har gitt oss mang en time TV-underholdning hedres.

Den som skal få æren av å lede Norges første Reality Awards er ingen ringere enn KK-redaktør Ingeborg Heldal (49), som ikke legger skjul på at hun synes det er på høy tid at bransjen får en egen prisutdeling.

DRØYT: Alexandra Joner jobbet som reporter for Reality Awards og stilte drøye spørsmål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Ble utrolig stolt

Heldal, som har vært redaktør for magasinet KK siden 2017, mener det er på overtid at man gir den omdiskuterte realitysjangeren en skikkelig feiring, og røper at hun gleder seg til å ta fatt på det ærefulle oppdraget.

- Jeg ble utrolig stolt og glad da forespørselen kom på bordet. Det er på tide at bransjen feires. Måten sjangeren har spredt seg de siste tyve årene er helt bemerkelsesverdig, og den favner nå så bredt og stort at det knapt finnes en TV-seer som ikke er innom et realityprogram iløpet av en sesong!

DRAMA: Vinnerne av «Paradise» er kåret. Nå avslører en av deltakerne dramatikken du ikke fikk se på TV. Reporter: Celina Morken. Video: Thea Hope / Viaplay Vis mer
  1. Videre forteller Heldal at hun foreløpig ikke er nervøs før kveldens prisutdeling, selv om hun påpeker at hun er opptatt av å prestere bra.

  2. - Jeg skal komme forberedt til tennene. Men mest av alt så gleder jeg meg bare!

49-åringen avslører at folk i salen kan forvente seg et fullstappet show med stor variasjon av priser, før hun avslutningsvis skyter inn;

- Og en skikkelig morsom fest!

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Gleder meg helt sykt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer