- Jeg ble utrolig lei meg

«71 grader nord»-deltagerne knust etter mandagens «sjokk-exit».

KJEDELIG: Kjersti Grini synes det var fryktelig å måtte reise hjem fra «71 grader nord» mandag. Håndballstjernen tapte en kastekonkurransen mot kjendiskokk Lars Barmen.
KJEDELIG: Kjersti Grini synes det var fryktelig å måtte reise hjem fra «71 grader nord» mandag. Håndballstjernen tapte en kastekonkurransen mot kjendiskokk Lars Barmen. Vis mer
SEHER.NO:  Mandag ble den syvende episoden av kjendisutgaven av «71 grader nord» sendt på TVNorge.

Og denne uken tilspisset konkurransen seg skikkelig for de seks gjenværende deltagerne.

Blant øvelsene kjendisene måtte gjennom var en nervepirrende topptur på Skamtind, som ligger 884 meter over havet på Kvaløya utenfor Tromsø.

I tillegg måtte de gjennom en spennende frikortkonkurranse, som bestod av en balanse-hinderløype.

Kjendiskokk Lars Barmen (46) ble den som trakk det korteste strået og måtte dermed ut i duell med tidligere håndballstjerne Kjersti Grini (38), som frikortvinner Harald Martin Brattbakk (39) valgte som den andre duellanten.

Og til de andre deltagernes store sjokk ble det da Grini som tapte konkurransen og måtte pakke sekken for å reise hjem. 

Til Seher.no innrømmer Kristin Krohn Devold (48) at venninnens sjokk-exit var så trist at hun var nær gråten. 

- Jeg var utrolig lei meg. Kjersti var en av de jeg kom nærmest i gjengen og da hun måtte dra fikk jeg faktisk tårer i øynene for første gang. Det var veldig trist, sier hun. 

48-åringen synes også det var rart å plutselig være eneste jenta igjen i flokken.

- Kjersti ble en utrolig god venninne, og det var veldig rart å være den eneste jenta igjen. Den kvelden var ganske merkelig for å si det sånn. Heldigvis glemmer man fort hvem som er jente og hvem som er gutt i en slik konkurranse, sier hun.

Også Cato Zahl Pedersen (51) synes det var svært trist å se Kjersti gå. Særlig siden hun tapte en konkurranse hun egentlig hadde alle forutsetninger for å vinne.

- At Kjersti skulle ryke på en sånn øvelse, som hun egentlig, ut fra de egenskaper hun har, skulle håndtert, var utrolig synd. Det var skikkelig trist, for jeg skulle gjerne hatt henne med videre. Kjersti er en kjernejente, dedikert, rett på sak og ærlig. Det er kjipt at hun «vips» var ute av konkurransen. Hun slet jo litt med skulderen, men det er noe dritt at hun skal ryke ut på grunn av det, sier han. 

I episoden innrømmer Grini at det var fryktelig surt å ryke ut så nær finalen.

- Det er litt kjedelig, kjempekjedelig faktisk. Det er kjempekjipt, men heldigvis tror jeg ikke jeg har skjønt det enda, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:
-Det var unødvendig av henne