- Jeg ble utrolig flau

Stjernen løp skrikende vekk fra det hun akkurat hadde gjort...

LØP VEKK: Katy ble så flau etter sex-kommentaren, at hun løp skrikende vekk. Foto: Stella Pictures
LØP VEKK: Katy ble så flau etter sex-kommentaren, at hun løp skrikende vekk. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Sangfuglen Katy Perry (25) avslører at hennes frittalende munn flere ganger har fått henne i problemer. I et nytt intervju forteller Perry at hun ble rød i hele ansiktet etter at hun kom med en sex-kommentar om John Mayer, og Mayer overhørte kommentaren.

- En gang sa jeg at jeg definitivt hadde ligget med John Mayer om sjansen bød seg. Han overhørte det. Jeg tror det var på en prisutdeling eller noe. Jeg ble utrolig flau og løp skrikende vekk, sier Perry ifølge Showbizspy.com.

Katy er nå forlovet med komikeren Russell Brand (35), og forteller at hun gleder seg til å starte en familie, men nå for tiden prioriterer hun karrieren.

- Jeg ser på meg selv som en profesjonell musiker akkurat nå, men forhåpentligvis når jeg ser for meg at jeg vil ha barn, så har jeg tid til det.

Perry sier at det var Brands gode humor og blikk for detaljer som gjorde at hun falt for ham.

- Hans øye for detaljer var feilfritt, han fikk meg til å forstå at han hørte og forsto det jeg sa, og at han ønsker å hoppe inn i min verden.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: I samlivsterapi bare uker før bryllupet