Colton Underwood:

- Jeg ble utpresset

«The Bachelor»-stjernen hevder han ble presset til å stå frem som homofil.

HOMOFIL: «The Bachelor»-stjernen Colton Underwood avslører at han ikke sto frem som homofil av fri vilje. Foto: BAUER-GRIFFIN / Splash News / NTB
HOMOFIL: «The Bachelor»-stjernen Colton Underwood avslører at han ikke sto frem som homofil av fri vilje. Foto: BAUER-GRIFFIN / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Colton Underwood (29), kjent fra det populære tv-programmet «The Bachelor», fikk fansen til å gispe da han sto fram som homofil på «Good Morning America» i april.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, fortalte Underwood i intervjuet, gjengitt av Page Six.

Den tidligere «Ungkaren» fortalte videre at han forsto at han var «annerledes» allerede da han var seks år gammel, og forklarte at han nå var lykkeligere og friskere enn han noensinne har vært.

Veien dit har ikke vært enkel, og han fortalte at han var på et «mørkt og dårlig» sted i tiden før han innså at han var homofil.

Ble presset til å stå frem

Nå, én måned senere, avslører Underwood at han ikke kom ut av skapet frivillig. Han hevder nemlig at han ble tvunget grunnet utpressing.

I et ferskt intervju med Variety forteller stjernen at en anonym stalker hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile i skjul. Vedkommende skal ha truet med å avsløre ham, ifølge Underwood.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer