Colton Underwood:

- Jeg ble utpresset

«The Bachelor»-stjernen hevder han ble presset til å stå frem som homofil.

HOMOFIL: «The Bachelor»-stjernen Colton Underwood avslører at han ikke sto frem som homofil av fri vilje. Foto: BAUER-GRIFFIN / Splash News / NTB
HOMOFIL: «The Bachelor»-stjernen Colton Underwood avslører at han ikke sto frem som homofil av fri vilje. Foto: BAUER-GRIFFIN / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Colton Underwood (29), kjent fra det populære tv-programmet «The Bachelor», fikk fansen til å gispe da han sto fram som homofil på «Good Morning America» i april.

- Jeg har rømt fra meg selv i veldig lang tid. Jeg fant ut av dette tidligere i år og har prosessert det for meg selv, og neste steg i alt dette er å fortelle det til folk, fortalte Underwood i intervjuet, gjengitt av Page Six.

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

Den tidligere «Ungkaren» fortalte videre at han forsto at han var «annerledes» allerede da han var seks år gammel, og forklarte at han nå var lykkeligere og friskere enn han noensinne har vært.

Veien dit har ikke vært enkel, og han fortalte at han var på et «mørkt og dårlig» sted i tiden før han innså at han var homofil.

Ble presset til å stå frem

Nå, én måned senere, avslører Underwood at han ikke kom ut av skapet frivillig. Han hevder nemlig at han ble tvunget grunnet utpressing.

I et ferskt intervju med Variety forteller stjernen at en anonym stalker hadde tatt nakenbilder av ham på et spa for homofile i skjul. Vedkommende skal ha truet med å avsløre ham, ifølge Underwood.

UTSATT FOR UTPRESSING: Underwood mottok en trussel i en e-post, noe som resulterte i at han sto frem som homofil i april. Foto: Richard Shotwell / AP / File
UTSATT FOR UTPRESSING: Underwood mottok en trussel i en e-post, noe som resulterte i at han sto frem som homofil i april. Foto: Richard Shotwell / AP / File Vis mer

Den anonyme e-posten skremte vettet av 29-åringen, og han henvendte seg dermed til publisisten sin.

- Jeg visste at av alle i denne verden, så ville ikke publisisten min ødelegge for meg, sier han til bransjemagasinet, og fortsetter:

- På et tidspunkt, gjennom en av mine tyngste stunder, ble jeg utpresset. Ingen vet at jeg ble presset, deler han videre.

Det hele resulterte siden i avgjørelsen om å stå frem som homofil foran hele verden.

SLÅR TILBAKE: I helga dukket det opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (36) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert. Bildet har gått sin seiersgang i sosiale medier, nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

Underwood opplyser om at han fikk trussel-e-posten etter å ha vært på klubben, som han hevder han besøkte av nysgjerrighet.

- Jeg skulle aldri ha vært der, skyter han inn.

Beklagde til eksen

Det var flere som lot seg begeistre da Underwood ble valgt til den 23. «Ungkaren» i 2019. Cassie Randolph (26) var blant dem som kjempet om hjertet hans i programmet.

De fant tonen under innspillingen, og «The Bachelor»-stjernen valgte til og med å avbryte innspillingen før planlagt slutt for å vise sin kjærlighet til Randolph.

Det gikk imidlertid ikke knirkefritt for seg. Da Underwood erklærte sin kjærlighet for 26-åringen og sendte de to gjenværende deltakerne hjem, ble han nemlig dumpet av Randolph. Hun var den gang ikke klar for en eventuell forlovelse.

EKSER: Colton Underwood og Cassie Randolph var et par i ett år. Foto: Danny Moloshok / INVISION / TT
EKSER: Colton Underwood og Cassie Randolph var et par i ett år. Foto: Danny Moloshok / INVISION / TT Vis mer

Etterpå fant de likevel tonen, og ble et par. Forholdet skulle imidlertid ikke vare. I mai i fjor var det slutt en gang for alle mellom Underwood og Randolph. Det bekreftet Underwood selv på Instagram.

«Noen ganger er det meningen at man bare skal være venner, og det er greit. Vi har begge vokst så mye og vært gjennom så mye sammen, så dette er ikke slutten på vår historie, det er starten på et nytt kapittel for oss», skrev han den gang.

VINNERE: For ett år siden vant Nora og Johannes «Love Island». Nå forteller de at det første året som kjærester har vært krevende. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

I intervjuet med «Good Morning America» ønsket «The Bachelor»-stjerna å beklage overfor ekskjæresten.

- Jeg vil beklage for hvordan ting ble til slutt. Jeg rotet det til. Jeg tok en rekke dårlige valg, sa han.

29-åringen medga likevel at han elsket Randolph, noe som gjorde det desto vanskeligere og forvirrende for ham å finne ut av sin egen seksualitet.

LES OGSÅ: - Det høres forferdelig ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer