MOBBET: Marius Gjøsteins jakt på kjærligheten på TV3 er over. På Gran Canaria fortalte den spreke 32-åringen om en tøff oppvekst. Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer

«Love Island» Norge:

- Jeg ble tvunget til å spise grus i friminuttene

Barndommen var tøff for 32-åringen fra «Love Island».

Deltakerne som har meldt seg på TV3s nye realityprogram «Love Island», har alle samme hovedmål; nemlig å finne den store kjærligheten.

Presseansvarlig for programmet, Linda Glomlien i Nordic Entertainment Group, har tidligere sagt til Se og Hør at deltakerne i programmet er en mer variert og voksen cast enn for eksempel i «Paradise Hotel».

Marius Gjøstein (32) var en av programmets eldste deltakere, og tok jakten på den store kjærligheten på alvor. I søndagens episode måtte han imidlertid reise tilbake til Norge, og må fortsette jakten her hjemme.

- Det var en artig opplevelse, men damene der var nok ikke det jeg var på utkikk etter. Jeg klarte heller ikke å åpne meg helt, da jeg tenkte mye på ekskjæresten min der nede, sier Marius til Se og Hør, vel hjemme i Norge.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

- Mobbet i stykker

I dag er han bosatt i Bergen, men han er oppvokst på et lite tettsted i Askvoll kommune i Sogn og Fjordane.

Marius og familien flyttet dit da han ikke akkurat var store gutten, og ifølge 32-åringen selv var dette en tøff periode.

- Vi kom til det nye hjemstedet vårt da jeg var seks-sju år. Jeg hadde rødt hår og fregner, snakket en annen dialekt, og i tillegg hadde jeg lese- og skrivevansker. Jeg ble mobbet i stykker. Det var rimelig heftig, hevder han overfor Se og Hør.

Preget i dag

«Love Island»-deltakeren minnes en oppvekst som var preget av mye magevondt og tårer. Han hevder å ha blitt utsatt for både fysisk og psykisk mobbing.

- Jeg ble banket opp og tvunget til å spise grus i friminuttene. Det skjedde mye. Jeg var livredd i friminuttene. Jeg visste at dersom ingen av lærerne så det og avbrøt det som foregikk, ble det juling på meg, sier han, og legger til:

- Til tider var det så ille at jeg lå på badegulvet hjemme og hylgråt fordi jeg ikke ville på skolen. Mamma visste ikke hva hun skulle gjøre, stakkars. Det var hardt, men så roet ting seg da både jeg og de som mobbet ble eldre.

Marius bodde på tettstedet frem til han var rundt 15-16 år. Da flyttet han til Førde for å gå på videregående skole på fastlandet.

Saken fortsetter under.

TV-AKTUELL: Tone Damli har debutert som programleder for reality-programmet «Love Island». Til Se og Hør forteller hun at hun ikke kunne tenke seg å være deltaker, selv om hun hadde vært singel. Video: Marie Røssland Vis mer

Han innrømmer at den påståtte mobbingen har påvirket ham selv i voksen alder.

- Det er noe som sitter igjen. Jeg er venn med flere av dem som mobbet meg i dag, men det er nok vanskelig for dem å se min side. For meg var det ganske heftig og ble opplevd som veldig tøft. For dem var det kanskje ikke så stort, forklarer han.

Vil inspirere andre

Da Marius reiste til Las Palmas for å delta i den nye reality-satsningen, hadde han nettopp sagt opp jobben sin på Barry's Bootcamp, der han jobbet som treningsinstruktør.

Den veltrente 32-åringen bruker i dag Instagram-profilen sin for å motivere andre med treningen sin og deler inspirerende tekster. Selv om han får tosifret antall kommentarer på de fleste bildene han deler, er ikke selvtilliten på topp av den grunn.

- Man blir veldig oppmerksom på ting med seg selv som folk har kommentert tidligere. Selvtilliten har absolutt blitt påvirket av det. Jeg har mine dager der jeg bare finner feil på meg selv, men jeg prøver mitt beste for å tenke positivt, forklarer han.

Marius har bodd litt rundt om i landet de siste årene, men har for tiden slått seg ned i Bergen. I «Love Island» drømte han om å finne en kjæreste han kunne dele hverdagen sin med.

- Jeg har vært åpen for å finne kjærligheten veldig lenge, så jeg håper at jeg finner en jeg har god kjemi med. Det hadde ikke vært dumt, det, sa han til Se og Hør i forkant av innspillingen.

Siden han selv er en svært energisk person, håper han i fremtiden å finne en partner som heller ikke er så glad i å sitte stille.

Saken fortsetter under videoen.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

- Jeg liker ei jente som er med på å finne på ting. Jeg vil ikke være med ei som sier nei til å gjøre ting fordi hun skal på jobb om to timer, liksom. Jeg vil ikke være med ei som hele tiden ser problemer i stedet for løsninger, meddeler han.

- Hvis jeg er heldig, så er det ett menneske i Norge som har fått med seg at jeg fortsatt er singel, legger han til.

LES OGSÅ: - Nå må jeg på date igjen

Ble millionær på delikatessebutikken!

Ble millionær på delikatessebutikken!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Slik setter de fart på romanseryktene

Slik setter de fart på romanseryktene

Punger ut for eget blod

Punger ut for eget blod

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

- Jeg har fått meg en hobby for første gang

- Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

- Sliter med at jeg er blitt en kjærestejente

- De kommer ikke til å forlove seg

- De kommer ikke til å forlove seg

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Derfor legger hun modellyrket bak seg

Derfor legger hun modellyrket bak seg

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255