- Jeg ble truet med pistol

Det var slett ingen ønskedrøm for TV 2s Carsten Skjelbreid (39) da han sto ansikt til ansikt med en bevæpnet australsk politimann.

GIFT: Carsten Skjelbreid giftet seg tidligere i år med sin samboer Tonje, født Wøllo. 37-åringen ble Frøken Norge i 2000. Foto: Stella Pictures
GIFT: Carsten Skjelbreid giftet seg tidligere i år med sin samboer Tonje, født Wøllo. 37-åringen ble Frøken Norge i 2000. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2 programleders Carsten Skjelbreid er aktuell med «Ønskedrømmen» på TV 2 sammen med Øyvind Mund og Solveig Kloppen.

Se og Hør har spurt TV 2-profilen om alt fra ønskedrømmer til dramatiske hendelser og redsler.

Hele intervjuet sto på trykk i Se og Hør Weekend 2. desember. Her er noen av spørsmålene han fikk og svarene han ga:
 
- Hva er din egen ønskedrøm?

– Jeg har alltid drømt å ha en reunion med ungdomsskoleklassen. Det er kanskje en beskjeden drøm, men dette er noe jeg har lyst til. Håper noen leser dette og setter i gang en fest.
 
- Hva er du redd for og hvorfor?

- Edderkopper. Jeg hater dem, selv om frykten er irrasjonell.
 
- Når var du redd sist?

- Da jeg var i Kongo for TV 2 i oktober. Vi havnet midt i et vanvittig tordenvær. Lynet slo ned rundt oss flere ganger. Da var jeg ikke høy i hatten.

- Hva er det mest dramatiske du har opplevd?

- Under OL-finalen i Sydney skulle jeg inn på banen etter at Norge hadde scoret mot USA. Men en australsk politimann så ikke at jeg hadde akkreditering og trodde jeg var en inntrenger. Jeg husker han sa; Stop, or I will shoot you!!! Heldigvis var det en dame fra FIFA som kom løpende og fikk forklart situasjonen. Han hadde neppe skutt, men jeg husker jeg stoppet rimelig momentant.

- Hvem er din beste venn og hvorfor?

– Venner kommer i forskjellige innpakninger og til forskjellige faser i livet, men jeg synes at Tonje (Tonje Kristin Skjelbreid (37), Carstens kone, red.anm) er den som skjønner meg best. Venner er jo den familien vi velger selv og alle har sine funksjoner uten at jeg kan rangere hvem som totalt sett er den beste.

- Hva ville vi aldri trodd om deg?


– At jeg har en 30 cm lang metallbolt i venstre legg etter et ganske heftig beinbrudd i 1991. Piper i sikkerhetskontrollen på flyplasser, men hadde ikke klart meg uten den.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Forlovet seg etter pistol-krangel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer