ÅPENHJERTIG: I et intervju med Issues Magzine, snakker Hayden ut om hvordan det var å kombinere jobb og venner på barne -og ungdomsskolen. Foto: All Over Press
ÅPENHJERTIG: I et intervju med Issues Magzine, snakker Hayden ut om hvordan det var å kombinere jobb og venner på barne -og ungdomsskolen. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ble torturert psykisk

Hayden Panettiere snakker ut om mobbingen på skolen.

SEHER.NO: Det er i augustutgaven av magasinet Issues at Hayden Panettiere (19) snakker ut om den vonde oppveksten.

Panettiere avslører at hun på ungdomsskolen blant annet ble slått i ansiktet av en svært sint jente, og at hun også opplevde å bli fryst ut av jentegjengen.

- Jeg ble torturert, psykisk torturert av disse jentene. Hver gang jeg kom tilbake etter å ha filmet, måtte jeg prøve å komme inn i gjengen igjen, men det ville de ikke, forteller hun.

19-åringen ble nylig singel etter en kort romanse med den britiske TV-reporteren Steve Jones (32), og til magasinet sier hun at  hun helst vil holde forholdene sine unna rampelyset.

- Når det kommer til forhold er det fint å ha noe som er eget, og ikke alles, forteller hun.

Panettiere er imidlertid ikke den eneste Hollywood-kjendisen som har opplevd mobbing før skuespillerkarrieren tok av. I april innrømmet "Revolutionary Road"-stjernen Kate Winslet (33) at hun også har blitt utsatt for mobbing.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Er de et nytt "Heroes"-par?