- Jeg ble tilbudt jobber i bytte mot sex

MGP-aktuelle Mimi Blix forteller om sine sjokkerende opplevelser fra musikkbransjen.

SJOKKERT: Modell og artist Mimi Blix avslører at hun er blitt tilbudt musikkavtaler med store produsenter i utlandet i bytte mot sex. Nå advarer hun andre unge jenter om det hun kaller en skitten bransje preget av sexpress. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SJOKKERT: Modell og artist Mimi Blix avslører at hun er blitt tilbudt musikkavtaler med store produsenter i utlandet i bytte mot sex. Nå advarer hun andre unge jenter om det hun kaller en skitten bransje preget av sexpress. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell og sanger Mimi Blix (21) er aktuell i Melodi Grand Prix for annen gang, etter å ha røket ut i «Sistesjansen» for to år siden. 

I kveld står hun på scenen under den første delfinalen i Steinkjer, men selv om hun bare har gode opplevelser fra MGP-miljøet gjelder ikke dét for alle deler av musikkbransjen. Den vakre 21-åringen avslører nemlig overfor VG at hun er blitt utsatt for sterkt sexpress i møte med store utenlandske musikkprodusenter.
 
- Jeg har rett og slett blitt tilbudt gode samarbeid i bytte mot sex. Jeg ble kjempesjokkert, sint og lei meg. Og kontakten ble brutt. Men det var en virkelighetssjekk. Sånne avtaler trenger jeg ikke, forteller hun til VG.

Blix sier hun dessuten vet om andre norske artister som har hatt samme opplevelser, både i Norge og i utlandet. Hun er imidlertid ikke redd for hva andre skal mene om at hun nå står frem med sin mening.

- Der er viktigere for meg at andre unge jenter skal være obs på dette. De må stole på seg selv og ikke ta kjappe snarveier som noen gjør. Mange i bransjen er nok enige i det jeg sier, mens andre kanskje ikke kjenner seg igjen i det hele tatt, forteller hun, og understreker at hun kun snakker ut fra egne erfaringer med «en skitten bransje».

Første delfinale i MGP sendes på NRK1 i kveld klokken 19.55. Her kan du følge Seoghør.nos livesending fra Steinkjer.

LES OGSÅ: Hun kan føde når som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer