- BLE SVINDLET OG DOPET: Viking-keeper Thomas Myhre husker kun bruddstykker av natten til 23. januar. Han hevder han både ble dopet ned og svindlet for nesten 160 000 kroner før han våknet opp i en fremmed leilighet. Foto: SCANPIX
- BLE SVINDLET OG DOPET: Viking-keeper Thomas Myhre husker kun bruddstykker av natten til 23. januar. Han hevder han både ble dopet ned og svindlet for nesten 160 000 kroner før han våknet opp i en fremmed leilighet. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg ble svindlet og dopet

Thomas Myhre husker ingenting før han våknet opp i en fremmed leilighet.

SEHER.NO: Rykteflommen rundt den tidligere landslagskeeperen i fotball, Thomas Myhre (36), har rast i kjølvannet av en bytur i spanske Marbella natt til 23. januar.

Myhre ble løst fra kontrakten etter at han møtte for sent på trening med sin klubb Viking dagen etter byturen.

Til VG hevder Myhre at han ble både dopet ned og svindlet under byturen med lagkameratene.

En narkotikaprøve han selv ba om etter at han kom hjem til Norge, skal ha slått positivt ut.

Myhre hevder han kun drakk begrensete mengder alkohol før han og flere lagkamerater dro ut på byen i Marbella. Etter det ble alt svart.

- Folk som så meg har i etterkant sagt at jeg virket overstadig beruset. Jeg husker nesten ingen ting, bare bruddstykker av de 10 neste timene. Jeg har fortalt politiet det lille jeg husker.

Morgenen etter våknet Myhre ifølge ham selv i en fremmed leilighet, fullt påkledd, foran et TV-apparat.

Hjemme i Norge konstaterte han raskt at noen hadde tatt ut nesten 160 000 kroner på kredittkortet hans.

- Jeg har aldri prøvd narkotika i hele mitt liv. Jeg har vær utsatt for et krenkende bedrageri med ufrivillige narkotiske stoffer - og svindlet for nesten 160 000 kroner, sier Myhre, som har anmeldt saken, til VG.

Sportsdirektør Egil Østenstad sier til VG at Myhre ikke har fått sparken i Viking, men at partene har blitt enige om å avslutte arbeidsforholdet.

LES OGSÅ: Geri Halliwells kjæreste ble arrestert etter kokain-raid