TØFT: Ingvild Skare Thygesen sier til Dagbladet at hun hadde det tøft etter at hun vant Farmen i 2012.  Foto: TV 2
TØFT: Ingvild Skare Thygesen sier til Dagbladet at hun hadde det tøft etter at hun vant Farmen i 2012. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg ble sliten både fysisk og psykisk

Ingvild Skare Thygesen var ikke forberedt på trykket etter «Farmen» - seieren i 2012.

SEOGHØR.NO:Da Ingvild Skare Thygesen (21) gikk seirende ut av TV 2-serien «Farmen» i 2012, var hun tidenes yngste vinner av konkurransen.

Til Dagbladet forteller hun at seieren ikke bare var positiv.

- Det var veldig slitsomt. Jeg ble sliten både fysisk og psykisk. Når man blir kjent på så kort tid for så mange, går det ikke an å forberede seg på det trykket av henvendelser fra media og andre som kommer. Det var absolutt det kjedeligste med Farmen-oppholdet, sier Ingvild Skare Thygesen (21) til Dagbladet.

SØT: Ingvild Skare Thygesen ble sjokkert over responsen hun fikk, da hun vant Farmen i 2012.  Foto: Stella Pictures
SØT: Ingvild Skare Thygesen ble sjokkert over responsen hun fikk, da hun vant Farmen i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

21-åringen forteller at det var lange perioder hvor hun distanserte seg fra folk, og ikke tok telefonen med mindre hun kjente nummeret.

Etter «Farmen»-oppholdet begynte hun å jobbe i TV 2 Sporten. Der jobber hun fremdeles, både foran og bak kamera.

I oktober i fjor fikk hun igjen mye oppmerksomhet, da det ble kjent at hun og «Farmen»-deltager Endre Aabrekk, gikk hvert til sitt.

– Jeg kan bekrefte at det er slutt. Men selv om det ikke varte så lenge, angrer jeg ikke
på at vi ble sammen. Vi har mange gode minner å se tilbake på og husker med glede oppholdet på «Farmen»-gården, sa Endre da til Se og Hør.

I kveld klokken 21.40 er det premiere på den tiende sesongen av «Farmen».

I år skal vi blant annet få se et søskenpar som håper å skape et sterkere søskenforhold, en kokk som er med mot sin egen vilje, og en dykker soms kal vinne ved å stelle godt med damene, ifølge TV2.no.

LES OGSÅ: -Bildene ser utrolig bra ut

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.