BARBRÅK: Steinar Nilsen beskyldes for å ha knust et glass i fjeset på en annen gjest lørdag kveld. Nilsen selv hevder at han ble utsatt for et uprovosert angrep. Foto: SCANPIX
BARBRÅK: Steinar Nilsen beskyldes for å ha knust et glass i fjeset på en annen gjest lørdag kveld. Nilsen selv hevder at han ble utsatt for et uprovosert angrep. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg ble slått

Tromsø-trener Steinar Nilsen ble kastet ut etter barslagsmål.

SEHER.NO: I går brakte avisa Nordlys nyheten om at en nordnorsk kjendis var blitt bortvist fra utestedet "Åpenbar" i Tromsø lørdag etter å ha knust et ølglass i fjeset på en annen gjest, skriver Dagbladet.

Den nordnorske kjendisen, Tromsø-trener Steinar Nilsen (35), skal ha prøvd å snike i garderobekøen da bråket oppstod.

- En annen person som sto foran i køen sa at han ikke synes noe om at vedkommende brukte sitt kjendisstempel for å snike i køen, sier et vitne til Nordlys.

- Dette likte ikke kjendisen. Han stilte seg bak mannen i køen, og svarte med å spytte og fråde personen i bokhodet og nakken. Personen som fikk ølglasset i ansiktet snudde seg, og fortalte ham hva han mente om dette. Kjendisen svarte med å knuse et glass i ansiktet på gjesten, forklarer vitnet.

Nilsen selv hevder at det var han som ble utsatt for et uprovosert angrep.

- Det vi har fått på det rene etter å ha snakket med Steinar og flere andre, er at Steinar ble påført et slag helt uten forvarsel, sier Tromsø ILs administrerende direktør, Tom Bendiksen til Dagbladet.

Han sier også at Nordlys sin versjon av saken er feil og misvisende.

Ingen av de ansatte ved Åpenbar skal ha sett opptrinnet, og det var heller ingen vitner som varslet betjeningen, forteller vaktsjef ved utestedet Ivar Mæhle.

- Men en person ble oppdaget blødende inne i lokalet, og han pekte ut Steinar Nilsen som gjerningsmannen. Dermed ble Nilsen anmodet om å forlate lokalet, noe han også gjorde, forteller Mæhle.

I en pressemelding sier Tromsø-treneren følgende om situasjonen:

"Jeg blir tildelt et slag i ansiktet av en person som er for meg ukjent. I tumultene som oppstår blir de involverte trukket til siden av bekjente. At jeg skal ha slått tilbake medfører ikke riktighet, da bekjente tok meg vekk fra situasjonen som oppstod."

Og:

"Jeg vil på det sterkeste ta avstand fra voldsbruk."