- Jeg ble slått ned av eksmannen

Nye sjokkerende opplysninger fra stjernens tidligere ekteskap.

SJOKKPÅSTANDER: Kim Kardashian beskriver hvordan eksmannen slo henne ned i nye dokumenter. Foto: Stella Pictures
SJOKKPÅSTANDER: Kim Kardashian beskriver hvordan eksmannen slo henne ned i nye dokumenter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (29) hevder hun var offer for vold i hennes tidligere ekteskap med musikkprodusenten Damon Thomas.

Nettstedet Popeater.com omtaler saken som sjokkerende, etter å ha fått tak i nye dokumenter som beskriver stjernens anklager mot sin eksmann.

Kardashian og Thomas skilte seg i 2004 etter et fire år langt ekteskap som har blitt delvis hemmeligholdt i tiden etter at Kim ble kjent i Hollywood.

I dokumentene hevder reality-stjernen at hun ble slått rett i ansiktet av eksen, som også skal ha krevt at hun skulle ta fettsuging.

- Damon slo meg første gangen noen måneder etter at vi giftet oss. En hendelse skjedde dagen da Damon og jeg skulle hoppe i fallskjerm med Justin Timberlake. Før vi forlot huset, slo Damon meg i ansiktet så leppen min ble kuttet opp. Jeg falt og slo kneet hardt i sengekanten, hevder Kardashian ifølge nettstedet.

Og det skal ikke ha vært den eneste gangen vold ble utøvd i hjemmet, for paret som giftet seg i januar 2000. Da var Kim 19 år gammel, og Damon 29.

- En gang fant Damon ut at jeg hadde tekstet noen. Han ble rasende og slo meg i ansiktet. Ansiktet mitt ble sårt og hovent som følge av slaget.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg angrer på Playboy-bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer