TØFF BARNDOM: Susan tror dagens lærere vet hvordan man skal håndtere elever med lærevansker. Foto: Stella Pictures
TØFF BARNDOM: Susan tror dagens lærere vet hvordan man skal håndtere elever med lærevansker. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble slått med belte

Susan Boyle glemmer aldri de vonde minnene fra barndommen...

SEHER.NO:  I forbindelse med lanseringen av sitt første debutalbum, I Dreamed A Dream, forteller sangfuglen Susan Boyle (48) om hvordan hun ble mishandlet og mobbet som barn.

Ifølge Britain’s Got Talent-stjernen hadde hun en tøff barndom. På skolen ble slått med belte av lærerne og mobbet av sine medelever.

- Du ser nå på en person som fikk smake beltet hver bidige dag.” ”Hold kjeft, Susan!” – smekk!”, forteller hun til britiske Daily Mail.
Og:

- Av forskjellige grunner måtte jeg ofte sitte igjen på skolen. Jeg hadde vanskelig for å lære. Jeg var ikke like kjapp i hodet som de andre elevene. Derfor ble jeg raskt hengende etter i et skolesystem som ønsket å se raske fremskritt.

Hun legger til:

- Det ble foretatt avstraffelse kun for avstraffelsens skyld. Men tidene har forandret seg. Jeg tror lærerne i dag vet å forstå elever med lærevansker mye bedre enn tidligere.

Sangsensasjonen under Britain's Got Talent tok en hel verden med storm, og platen som slippes neste uke har allerede et forsalg på over 100.000.

Når hun blir spurt om hva hun tror er årsaken til at hun har blitt en såpass folkekjær artist, svarer Susan: 

- Jeg vet faktisk ikke. Det har tatt av mye mer enn jeg noensinne turde å drømme om.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg hadde ikke lov å gå ut av huset