- Jeg ble slank av et kjedelig liv

«Bridesmaids»-stjernen Melissa McCarthy avslører hemmeligheten bak super-slankingen.

FØR OG NÅ: Skuespiller Melissa McCarthy har gått ned 34 kilo. Bildet til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre ble tatt i januar i år.  Foto: NTB Scanpix
FØR OG NÅ: Skuespiller Melissa McCarthy har gått ned 34 kilo. Bildet til venstre er fra 2014, mens bildet til høyre ble tatt i januar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Selv om Melissa McCarthy (45) tidligere har sagt at hun ikke takler slankepresset i Hollywood, har skuespilleren den siste tiden gått ned flere kilo.

Ifølge nettstedet Life&Style har den suksessrike filmstjernen gått ned omkring 34 kilo det siste året, og det er ingen tvil om at vektnedgangen er synlig.

I et intervju med nettstedet Extra forteller McCarthy nå hemmeligheten bak slankingen.

- Jeg ble slank av et kjedelig liv. Man må virkelig skjerpe seg, og man kan ikke gjøre noe gøy. Man må legge seg klokken 19.30 hver kveld - det er trikset, sier skuespilleren spøkefullt til nettstedet.

Men selv om 45-åringen angivelig har gått ned over 30 kilo, er hun fremdeles bestemt på at hun aldri skal la seg påvirke av Hollywood-presset om å bli syltynn. 

- Jeg har aldri følt at jeg har vært nødt til å forandre på meg. Jeg har alltid tenkt: «dersom du ønsker noe annet, så må du velge noe annet», har hun fortalt ifølge Hello Magazine. 

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEPAR: Melissa McCarthy og ektemannen Ben Falcone (42) har vært gift siden 2005. Paret har spilt sammen i flere filmer.  Foto: Ap
STJERNEPAR: Melissa McCarthy og ektemannen Ben Falcone (42) har vært gift siden 2005. Paret har spilt sammen i flere filmer. Foto: Ap Vis mer

Slet med dårlig selvtillit

McCarthy, som også er kjent for rollen som Sookie i TV-serien «Gilmore Girls», har imidlertid ikke alltid vært like selvsikker når det gjelder vekten.

I et tidligere intervju med People har skuespilleren innrømmet at hun i sine yngre dager slet med dårlig selvtillit. 

- I 20-årene pleide jeg å gråte over at jeg ikke var tynnere eller penere, fortalte hun til nettstedet og la også til: 

- Men jeg må legge til at jeg også gråt over ting som: «Jeg kunne ønske håret grodde raskere» og «Jeg kunne ønske jeg hadde andre sko». Jeg var en idiot. Det var et helt tiår med tårer, sa hun. 

Til sommeren er McCarthy kinoaktuell i nyinnspillingen av «Ghostbusters», sammen med blant andre «Bridesmaids»-kollega Kristen Wiig (42). Filmen har norsk kinopremiere 22. juli.

POPULÆR FILM: Melissa McCarthy (t.v) er blant annet kjent fra komedien «Bridesmaids». Mer sammen med Ellie Kemper, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph og Kristen Wiig.  Foto: UNIVERSAL PICTURES / NTB Scanpix
POPULÆR FILM: Melissa McCarthy (t.v) er blant annet kjent fra komedien «Bridesmaids». Mer sammen med Ellie Kemper, Rose Byrne, Wendi McLendon-Covey, Maya Rudolph og Kristen Wiig. Foto: UNIVERSAL PICTURES / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Gjetter du hvordan Bo Derek ser ut i dag?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer