Foto: Roy Darvik
Foto: Roy DarvikVis mer

- Jeg ble skikkelig skuffet, men klarte ikke å fortsette

Ishockeytrener Roy Johansen skadet seg under ukens «Mesternes mester» og endte opp med å trekke seg.

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det den tidligere ishockeyspilleren og nåværende landslagstrener for det norske ishockeylaget, Roy Johansen (55), som måtte reise hjem fra NRK-konkurransen «Mesternes mester». 

Det var etter at han skadet leggen under konkurransen «steinkampen» han forsto at tittelen hadde gått tapt.

Han legger ikke skjul på at det var med tungt hjerte han valgte å trekke seg.

- Det var veldig surt å ryke ut med skade. Jeg ble skikkelig skuffet, men klarte ikke å fortsette. Leggen min var helt ubrukelig, så det var ingen bra måte å avslutte på, sier ishockeytreneren til Seoghør.no.

SMERTEDRAMA: Roy Johansen falt sammen i smerte under konkurransen "steinkampen".  Foto: Jan Kvalheim
SMERTEDRAMA: Roy Johansen falt sammen i smerte under konkurransen "steinkampen". Foto: Jan Kvalheim Vis mer

Kjemper om tittelen

I hver episode av programmet må de topptrente utøverne gjennom svært fysisk og psykisk utfordrende konkurranser som virkelig setter deres egenskaper på prøve. 

Johansen på sin side synes det var spesielt én oppgave som var utfordrende. 

- Jeg slet skikkelig med linedans. Jeg fant altfor sent ut hvilken teknikk jeg skulle bruke, røper han til Seoghør.no. 

Saken fortsetter under bildet

UTFORDRING: Roy innrømmer at han synes konkurransen "linedans" var mest utfordrende.  Foto: NRK
UTFORDRING: Roy innrømmer at han synes konkurransen "linedans" var mest utfordrende. Foto: NRK Vis mer

«Mesternes mester» ble i år spilt inn i Monaco der de ti tidligere idrettsutøverne bodde sammen mens serieinnspillingen pågikk. Samtidig kjempet de mot hverandre om den gjeve tittelen «Mesternes mester».

- Jeg fikk fantastisk god kontakt med alle - miljøet i gruppa var herlig. Mye gøy! Jan Åge, min samboer i «bunkersen», var den jeg var mest med i huset. Vi hadde det veldig moro sammen, og tiden gikk veldig fort, forteller Roy. 

GOD KONTAKT: Roy Johansen forteller at han fikk god kontakt med de andre deltagerne. Øverst fra venstre: Roy Johansen, Jan Åge Fjørtoft, Andreas Håtveit, Anette Sagen, Vibeke Skofterud og Ragnhild Gulbrandsen. Foto: Roy Darvik
GOD KONTAKT: Roy Johansen forteller at han fikk god kontakt med de andre deltagerne. Øverst fra venstre: Roy Johansen, Jan Åge Fjørtoft, Andreas Håtveit, Anette Sagen, Vibeke Skofterud og Ragnhild Gulbrandsen. Foto: Roy Darvik Vis mer

Ishockeytreneren bor i Oslo sammen med samboer Hanna Kjærnet og barna Caroline og William. Han innrømmer at familien er vant til at han er på reisefot. 

- Jeg er mye på reise i jobben, så det gikk fint å være borte. Familien er vant til at jeg er ute og reiser med jevne mellomrom, men jeg savnet så klart familien. Vi holdt jevnlig kontakt på telefonen, sier ishockeytrener til Seoghør.no.

Se flere intervjuer med årets «Mesternes mester»-deltagere her:

LES OGSÅ: - Jeg er ikke bitter for at jeg røk ut