SKREKKSLAGEN: - Det var virkelig ille, forteller Wenche til Seher.no om klatreopplevelsen. 34-åringen gjennomførte imidlertid oppdraget, men ble likevel stemt ut av konkurransen. Foto: TVNorge
SKREKKSLAGEN: - Det var virkelig ille, forteller Wenche til Seher.no om klatreopplevelsen. 34-åringen gjennomførte imidlertid oppdraget, men ble likevel stemt ut av konkurransen. Foto: TVNorgeVis mer

- Jeg ble sjokkert

Den utstemte "71 Grader Nord"-deltageren mener det var mye dobbeltmoral i gruppa...

SEHER.NO: Etter en spennende episode av "71 Grader Nord" mandag, var det til slutt 34 år gamle Wenche Bøe som måtte si farvel til drømmen om Nordkapp og forlate konkurransen.

- Det var litt trist, fordi jeg følte at det var urettferdig. Vi dro for å ha en fin tur, og jeg skjønner ikke hvorfor folk ville ha meg hjem, forteller hun til Seher.no.


I kveldens episode fikk TV-seerne se at deltagerne måtte opp i Sunnmørsalpene for en bratt opplevelse. Der skulle de bestige "Bladet" - en 25 meter høyfjelltind - over 1200 meter over havet.

For Wenche - som har høydeskrekk - ble det en stor utfordring å bestige den sylskarpe fjelltinden -og 34-åringen knakk sammen oppe i tinden.

- Jeg flyttet veldig mange grenser, og jeg har aldri vært så redd. Det eneste jeg kan sammenligne det med er redselen jeg følte da jeg skulle føde sistemann. Det var dramatisk,og oppe i fjellet der var det virkelig ille, forteller tobarnsmoren fra Lofoten.

Alle "71 Grader Nord"-deltagerne klarte imidlertid oppgaven, og under utstemmingen avgjorde de andre deltagerne at det var Wenche som måtte dra hjem.

- Jeg var veldig lei meg, men jeg tror ikke jeg kunne gjort så mye annerledes. Jeg er ikke en person som kan synke så lavt for å komme videre. Det eneste jeg kunne gjort er å prate mer direkte med de gruppa.

Til Seher.no forteller Wenche at hun syntes det var en del dobbeltmoral ute og gikk blant enkelte av de andre deltagerne, og at folk nærmest ble for opptatt av spillet.

- Jeg fikk inntrykk av at noen har tatt valg de ikke kan stå for i dag. Det blir litt dobbeltmoral for meg at de vil ha med sterke folk, men så sende dem hjem, men det er spillet. Jeg ble bare sjokkert da jeg skjønte hvem som hadde sendt meg hjem.


Til tross for at hun uventet ble stemt ut av konkurransen, har ikke 34-åringen i dag noe vondt å si om de andre deltagerne.

- I dag har jeg ingenting vondt å si om noen av deltagerne, og jeg er bare ydmyk og glad for at jeg fikk være med på det her. Jeg satte utrolig stor pris på turene og naturen - spesielt inn i Sunnmørsalpene.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!


LES OGSÅ: Her går det veldig galt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.