Jeanett Anthonsen Hellesætre
Jeanett Anthonsen HellesætreVis mer

- Jeg ble sjokkert over oppførselen hennes

Paradise-Jeanett reagerte sterkt på venninnens handlinger i timene før den dramatiske parseremonien.

SEOGHØR.NO: Under torsdagens parseremoni gikk det hett for seg da Bodø-jenta Kine Blix (22) skulle bestemme hvem av gutta hun skulle stille seg bak.

Valget falt på Joachim Nyhoff, og førte til at hans partner Jeanett Anthonsen Hellestræ måtte forlate skandale-hotellet.

Exiten kom svært uventet på Stavanger-jenta.

Til Seoghør.no forteller Jeanett at hun ble svært overrasket, fordi Kine før parseremonien hadde lovet å ikke sende henne hjem.
 

- Der og da ble jeg sjokkert. Det var Kine som hadde vært så på at alle fortjener en fair sjanse, og hun hadde gitt meg beskjed om at jeg var trygg. Så alt mitt fokus lå på Simone. Det er jo et spill, men jeg ble irritert.

Joachim reagerte også sterkt på Kines valg.  Han sa han heller ville bo på enerom enn å dele seng med Kine.

Avviser romantiske følelser

Jeanett legger ikke skjul på at hun og partneren Joachim fikk svært god kontakt under oppholdet på hotellet - men hevder det ikke er noe romantikk mellom de to.

- Vi var veldig trygge på hverandre. Vi ble veldig gode venner, og har beholdt kontakten hjemme. Vi snakker sammen på telefon hver dag.

- Har det oppstått varme følelser mellom dere?

- Hehe, nei. Vi er bare gode venner.

-  Partneren din kom med et par friske utsagn under parseremonien, hva tenker du om det?

- Jeg forstår Joachim. På hotellet ble følelsene forsterket. Er man sint blir man forbanna, og er man lei seg føler man at verden faller sammen rundt en. Både han og jeg hadde fått beskjed av Kine om at jeg var trygg, så det kom som et sjokk på ham. Men jeg følte at han klarte å ro seg litt inn på slutten, da han sa at han skjønte at hun spilte spillet.

Tok en «Northug»

Onsdag overrasket Kine også med å gå til sengs med sine mannlige realitykolleger Labinot Haziri (20) og Nicolai Bennis (22). Der onanerte hun de to guttene samtidig, en handling realitydeltagerne beskriver som «en Petter Northug».Jeanett forteller at hun ikke bærer noe nag til Kine etter vrakingen i dag:

- Vi har lite kontakt, men snakker sammen når vi møtes. Jeg bærer ikke nag, det er jo et spill. Jeg hadde jo vært der i åtte uker, men syntes det var en kjip måte å ryke på.

Paradise Hotel sendes på mandag til torsdag klokken 21.30 på TV3.

LES OGSÅ: Tatt ut av hotellet for å gravid-testes