- Jeg ble sjokkert da jeg hørte det

Popstjernen snakker ut om eksmannen nylige forlovelse...

GLAD PÅ EKSENS VEGNE: Jessica Simpson er glad for at Nick Lachey har funnet kjærligheten igjen.  Foto: All Over Press
GLAD PÅ EKSENS VEGNE: Jessica Simpson er glad for at Nick Lachey har funnet kjærligheten igjen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke kunne den amerikanske boyband-stjernen Nick Lachey (36) og hans kjæreste gjennom fire år, tv-personlighet og modell Vanessa Minnillo (29), bekrefte at de har forlovet seg.

Ifølge UsWeekly skal Nicks ekskone, Jessica Simpson (30) - som han skilte seg fra i 2005 - ha «klikket» da hun fikk høre nyhetene om at hennes tidligere ektemann hadde forlovet seg.

Men sangerinnen viste seg imidlertid fra en helt annen side, da hun var radiogjest hos Ryan Seacrest.

- Jeg er veldig, veldig lykkelig på hans vegne. Jeg skjønner ikke hvor alle disse andre ryktene stammer fra. Det var moren min som først gjorde meg oppmerksom på ryktene om at forlovelsen skulle ha gjort meg trist, jeg ble skikkelig sjokkert da jeg hørte det, sier Simpson.

Popstjernen er for tiden sammen med den amerikanske fotballspilleren Eric Johnson. Paret, som møttes i sommer, skal ha forelsket seg ved første øyekast - og er fortsatt svært lykkelige.

30-åringen skjønner derfor ikke hvorfor alle henger seg opp i hennes og Nicks tidligere forhold.

- Jeg og Nick var sammen for lenge, lenge siden. Det hadde vært fint om alle kunne komme seg over oss, og feire Nick og Vanessas kjærlighet for hverandre. Jeg er ikke noe annet enn glad på deres vegne. Jeg har det veldig fint sammen med Eric, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjæresten er endelig skilt