- Jeg ble sjalu

Det stakk litt da fjorårets dansevinner Hanne Sørvaag så eks-partner Egor Filipenko danse med en annen dame.

SEOGHØR.NO: Lørdag gjorde Hanne Sørvaag (33) comeback i TV2s dansestudio da hun entret parketten, ikke for å danse, men for å synge under western-kveld i «Skal vi danse».

I fjor var det den søte artisten som stakk av med seieren i danseprogrammet, da hun vant over A1-stjernen Ben Adams etter en heftig danseduell. Hanne synes det var morsomt å være tilbake i studio.

- Utrolig kjekt å være tilbake. Etter å ha stått her og danset så mange lørdager er det en ære å synge med bandet, sier hun til Seoghør.no.

TILBAKE: Hanne Sørvaag underholdt på "Skal vi danse" lørdag kveld.  Foto: FameFlynet Norway
TILBAKE: Hanne Sørvaag underholdt på "Skal vi danse" lørdag kveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Det var proffdanser Egor Filipenko som ledet Hanne til seier og i år danset han med nok en blond Sørlands-jente, nemlig Venke Knutson. Sørvaag innrømmer at det ikke bare er enkelt å se Egor svinge seg med en annen vakker artist.

- Ja, jeg ble litt sjalu. Jeg hadde det så kjekt med Egor. Vårt største problem var at vi fikk latterkrampe hele tiden, og jeg kan ikke si at det ikke stikker littegran.

NY PARTNER: I år danser Egor med Venke Knutson. Lørdag var det paso doble under westernkveld.  Foto: FameFlynet Norway
NY PARTNER: I år danser Egor med Venke Knutson. Lørdag var det paso doble under westernkveld. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Sørvaag heiet på Egor og Venke, men det ble disse to som måtte forlate dansekonkurransen lørdag kveld.

SJALU: I fjor førte Sørvaag og Filipenkos dans helt til topps i dansekonkurransen, og Hanne er litt sjalu nå som Egor danser med Venke Knutson.  Foto: FameFlynet
SJALU: I fjor førte Sørvaag og Filipenkos dans helt til topps i dansekonkurransen, og Hanne er litt sjalu nå som Egor danser med Venke Knutson. Foto: FameFlynet Vis mer

Fjorårets seier kom ikke uten et beintøft dansekjør og Sørvaag syntes det var deilig å kunne følge med fra salen.

- Jeg skulle gjerne danset mer med Egor, men det er deilig å være ferdig med dansen. De har et voldsomt kjør, og jeg er bare litt sjalu og veldig lettet fordi jeg ikke er med selv.

LES OGSÅ: - Jeg skal rett til sykehuset etter sending

DETTE ER EN TEST: