«90 Day Fiancé»:

- Jeg ble sint på henne

Realityprofilen «Big Ed» legger seg flat etter krangel med forloveden.

KRANGEL: «90 Day Fiancé»-paret Edward Allen Brown og forloveden Elizabeth Woods hadde en heftig krangel på deres egen forlovelsesfest. Foto: Aaron Feldman/TLC
KRANGEL: «90 Day Fiancé»-paret Edward Allen Brown og forloveden Elizabeth Woods hadde en heftig krangel på deres egen forlovelsesfest. Foto: Aaron Feldman/TLC Vis mer
Publisert

I disse dager rulles den syvende sesongen av det populære TLC-programmet «90 Day Fiancé: Happily Ever After?» over norske TV-skjermer.

Til «alles» overraskelse er Edward Allen Brown (57), bedre kjent som «Big Ed», tilbake i årets sesong. Dette for å gi fansen et dypere innblikk i livet sitt med sin nye forlovede Elizabeth Woods (29).

For noen episoder tilbake arrangerte duoen en forlovelsesfest for venner og familie. Det som skulle vært en gledens dag snudde seg imidlertid raskt da Brown endte opp med å storme ut av festen.

57-åringen anklaget nemlig Woods for å være lesbisk da hun skulle si farvel til et vennepar av henne, noe som eskalerte i en høylytt krangel - en krangel han hevdet var seksuelt ladet, uten at det fantes noen forklaringer som søttet anklagene.

KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK: Nettdaterne Rosemarie og Ed i «90 days Fiancé: Before the 90 days» får oppmerksomhet over hele verden etter deltakelsen i programmet. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- Veldig sjalu

I søndagens episode forteller paret at de har bestemt seg for å jobbe med forholdet etter den store krangelen - selv om det siste seerne fikk se var at Brown beordret Woods til å pakke tingene sine og flytte ut. Det skriver blant andre People.

Videre forklarer Woods hendelsen fra sitt eget perspektiv, og adresserte sine egne tvil i forholdet deres.

- Ed har sine usikkerheter og han er veldig sjalu. Og så sint og emosjonell som jeg er, trodde jeg ikke at det ikke kom til å ordne seg, men jeg vet at jeg ikke vil gi ham opp ennå.

I løpet av episoden snakker paret grundig om alt som skjedde på forlovelsesfesten. Brown tar opp hvorfor han valgte å spørre forloveden om hun var lesbisk, og innrømmer at han egentlig aldri trodde at hun ikke var heterofil.

- Selv før vi dro inn til forlovelsesfesten, beklaget jeg, Alt det der med at du ønsket å være lesbisk, det var bare min usikkerhet og tillitsproblemer. Jeg mener, du er ung. Du er hot. Jeg så henne og jeg likte det ikke. Det gjorde at jeg ble sint på henne, og jeg lot det gå utover deg.

FULL KLINSJ: Amerikanske Gino er i Panama for å møte kjæresten Jasmine for første gang i «90 Day Fiancé: Before the 90 Days», og det går ikke helt etter planen. Video: Discovery + / Rød Løper Vis mer

- Konstant lurt

Til kameraet innrømmer Brown at han er nødt til å jobbe med seg selv, samt slutte å alltid trekke for raske konklusjoner.

Woods responderer følgende til sin forlovede:

- Jeg ble anklaget for så mye. Og det viste seg å være ham (Brown, journ.anm). Jeg ble konstant lurt. Det er en trigger når jeg sier «nei» eller «vær så snill, tro meg» også stoler du ikke på meg. Det bringer traumet opp igjen, forklarer hun.

Videre mener Brown at begge har sine egne problemer som de er nødt til å jobbe med. Han forteller at dersom de ikke klarer det, har de større sjanse for å mislykkes.

Til tross for at forholdet deres har bestått av mange opp- og nedturer, ser det tilsynelatende fortsatt ut som det fortsatt blir noe av det planlagte bryllupet.

LES OGSÅ: - Alle foreldres største mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer