- Jeg ble sint og provosert

Lene Alexandra avslører at hun flere ganger har blitt tilbudt veksthormoner og steroider. Senest for en drøy uke siden.

PERSONLIG TRENER: Lene Alexandra Øien synes det er trist at jenter tar i bruk steroider i jakten på drømmekroppen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
PERSONLIG TRENER: Lene Alexandra Øien synes det er trist at jenter tar i bruk steroider i jakten på drømmekroppen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I løpet av de siste årene har den tidligere glamourmodellen Lene Alexandra Øien (31) bygget seg opp en karriere som personlig trener og livsstilsrådgiver. Og hun har tidligere fortalt til Seoghør.no at hun stortrives med å hjelpe andre til å få bedre livskvalitet.

Øien har alltid trent mye, men den siste siden tiden har hun blitt bitt av «muskelbasillen». Derfor gjennomfører hun hver uke tre harde styrketreningsøkter sammen med en egen personlige trener for å få en atletisk og sterk kropp.

– Fit is the new it! Å se bra ut er et nytt statussymbol, og det å ha en sterk mental helse og en fit kropp krever hardt arbeid og disiplin, sier hun til VG.

Men det kan være en lang og hard vei for å få drømmekroppen, og nå viser det seg at mange jenter velger å ty til steroider i jakten på en muskuløs og fettfattig kropp.

- Jenters bruk av anabole steroider er en snakkis i fitnessmiljøet. Jeg kjenner selv ikke til omfanget, men jeg synes det er forferdelig at det i det hele tatt forekommer. At unge skjønne jenter vil ødelegge seg selv på den måten gjør at jeg får vondt inni meg.

Til avisa forteller Lene Alexandra at også hun  flere ganger har blitt tilbudt veksthormoner og steroider. Senest for en drøy uke siden.

– De påstod at en mannlig kjendis brukte det og at «alle» i Hollywood» bruker det. Jeg fikk ikke akkurat noe mer lyst på det da. Jeg ble sint og provosert, og mistet ALL respekt for han som forsøkte å tilby meg veksthormoner, sier hun til VG.LES OGSÅ: - Det finnes ikke noen puppekrangel


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer