SNAKKER UT: For første gang forteller Dolores O'Riordan om det seksuelle misbruket hun ble utsatt for som liten. Foto: REX/Karl Schoendorfer/All Over Press
SNAKKER UT: For første gang forteller Dolores O'Riordan om det seksuelle misbruket hun ble utsatt for som liten. Foto: REX/Karl Schoendorfer/All Over PressVis mer

- Jeg ble sexmisbrukt som barn

The Cranberries-vokalisten opplevde fire år langt helvete.

SEOGHØR.NO: Fra hun var åtte og til hun ble tolv år gammel, ble vokalist i bandet The Cranberries, Dolores O'Riordan (42), misbrukt seksuelt.

Nå snakker sangeren ut om det fire år lange marerittet.

- I fire år da jeg var en liten jente, ble jeg sexmisbrukt. Vi flyttet inn i en travel bolig da jeg var syv. Det var massevis av folk innom hele tiden. Moren min jobbet mye for å klare å betale regningene, og faren min visste ikke om det, sier hun ifølge Contactmusic.com.

Sangerens far ble hjerneskadet etter en ulykke i 1960. O'Riordan fortalte moren om misbruket for åtte år siden. Faren fikk aldri vite om det. Han døde for to år siden.

- Jeg føler at det hjelper at jeg åpner meg og snakker om dette til alle menneskene som har kjøpt albumene mine. Hvis jeg forteller at dette skjedde med meg, og om de fortsatt liker meg, så kommer jeg til å føle meg bra, sier hun.

Flere andre stjerner har tidligere stått frem med sine opplevelser, for å hjelpe andre som har vært utsatt for seksuelle overgrep. Blant andre modell Janice Dickinson (58), skuespiller Thandie Newton (41), artist Julianne Hough (25) og norske Lene Alexandra Øien (32) har fortalt sine overgrepshistorier.

The Cranberries toppet hitlistene i 1994 med superhiten «Zombie».

LES OGSÅ: - Jeg ble gruppevoldtatt i to døgn