TØFF TID: I flere år slet R&B-diva Mary J. Blige med rus- og alkoholmisbruk, etter å ha opplevd sexovergrep, alkoholisme og å bli truet på livet mens hun vokste opp. Her er hun avbildet på Stronger: Girls Empowerment Day som ble avholdt i New York i Foto: Stella Pictures
TØFF TID: I flere år slet R&B-diva Mary J. Blige med rus- og alkoholmisbruk, etter å ha opplevd sexovergrep, alkoholisme og å bli truet på livet mens hun vokste opp. Her er hun avbildet på Stronger: Girls Empowerment Day som ble avholdt i New York i Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble sexmisbrukt og truet med pistol

En tøff oppvekst og store rusproblemer førte til at Mary J. Blige bare ønsket å dø.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske R&B-artisten Mary J. Blige (40), som ble verdenskjent med superhiten «Family Affair», er i dag lykkelig gift med manageren Kendu Isaacs og nyter livet.

Men den vakre 40-åringen, som er aktuell med albumet «My Life II, The Journey Continues», har ikke alltid hatt det like lett. En tøff oppvekst ledet henne ut i omfattende kokain- og alkoholmisbruk og gjorde henne suicidal.

- Jeg var så nedkjørt av drikking og dop at jeg trodde jeg skulle dø. Jeg hadde ingen selvtillit, jeg var svak. Jeg var alkoholiker. Jeg var narkoavhengig. Jeg var alt mulig. Jeg hatet livet mitt, forteller hun i et åpenhjertig intervju med VG.

Som femåring ble hun seksuelt misbrukt av en venn av familien. Og under oppveksten i et tøft miljø preget av kriminalitet og høy arbeidsledighet, var hun flere ganger vitne til at faren banket opp moren - før han stakk av og moren dukket ned i flaska.
 
For et par år siden opprettet artisten, som i dag er rusfri, et kvinnesenter i New York. Hun ønsker nemlig å hjelpe andre som sliter med misbruk og andre alvorlige problemer. I ungdommen ble hun selv ofte forelsket i voldelige menn, hvorav en skal ha truet henne med pistol.

I dag velger Grammy-vinneren å fortelle om sexovergrepene og rusmisbruket - i håp om at andre som lider skal vite at de ikke er alene med problemene. Og at det finnes en vei ut av helvetet.

- Jeg møtte folk som ville hjelpe meg og jeg er takknemlig. Nå vil jeg bare leve. Jeg vil leve fordi jeg har vunnet over døden, understreker hun overfor VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han banket henne helseløs  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer