GRUSOMT: Queen Latifah fortalte nylig at hun ble seksuelt misbrukt av en barnevakt som ung.  Foto: All Over Press
GRUSOMT: Queen Latifah fortalte nylig at hun ble seksuelt misbrukt av en barnevakt som ung. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg ble seksuelt misbrukt

Queen Latifah snakker ut om sin vonde oppvekst...

SEHER.NO: Den Oscar-nominerte hiphop-stjernen og skuespillerinnen Queen Latifah (39) avslørte nylig at hun ble seksuelt misbrukt under oppveksten.

Det er i siste utgave av Essence Magazine at 39-åringen snakker ut om sin vonde barndom, og hvordan hun ble utnyttet av en mann som skulle sitte barnevakt for henne, skriver Popcrunch.com.

Hendelsen skal ifølge hiphop-stjernen ha ødelagt hennes tillit til menn, og førte til at hun ikke klarte å ha et normalt forhold til en mann på mange år.

- Han misbrukte meg. Jeg fortalte det aldri til noen. Jeg begravde det så dypt inne i meg som overhodet mulig og holdt folk på avstand. Jeg turde aldri å la noen komme for nær innpå meg. Jeg kunne nok egentlig ha giftet meg for mange år siden, men jeg hadde problemer, forteller hun.

39-åringen skal ha holdt overgrepet hemmelig helt til broren hennes døde da hun var 22 år gammel.

- Jeg måtte bare få det av brystet. Moren min syntes det var grusomt. Hun var en landsens jente og skjønte egentlig ikke helt hvordan folk kunne være. Jeg fortalte det også til pappa, men han sa ingenting, sier hun.

Ifølge "Hairspray"-stjernen tok det mange år før hun skjønte at overgrepet ikke var hennes skyld.

- Jeg var et barn og hadde null kontroll over situasjonen. Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde hatt styrken til å fortelle noen om det tidligere, fordi jeg alltid har lurt på om han kan ha gjort det samme med noen andre. Men jeg har nå akseptert at det som har skjedd har skjedd, sier hun.


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil lage sitt eget slankemiddel