AVSLØRER SIN TUNGE FORTID: Nicholas Brendon sier til TMZ at han ble seksuelt misbrukt som barn. Her er han med «Buffy»-kollegene Alyson Hannigan, Sarah Michelle Gellar og Charisma Carpenter. Foto: All Over Press
AVSLØRER SIN TUNGE FORTID: Nicholas Brendon sier til TMZ at han ble seksuelt misbrukt som barn. Her er han med «Buffy»-kollegene Alyson Hannigan, Sarah Michelle Gellar og Charisma Carpenter. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg ble seksuelt misbrukt som barn

Den tidligere «Buffy»-stjernen Nicholas Brendon har slitt med depresjon hele livet etter overgrepet.

Publisert

SEOGHØR.NO: Fredag skal den amerikanske «Buffy»-skuespilleren Nicholas Brendon (43) ha rasert et hotellrom og stukket fra en dyr regning.

I februar ble han arrestert for andre gang på kun fire måneder.

Nå hevder Hollywood-stejrnen dette skyldes en dyp depresjon som skal ha kommet av grufulle barndomsminner.

Mandag avslørte Brendon til TMZ, at han hadde blitt seksuelt misbrukt som barn.

43-åringen innrømmet det hele bare dager etter han ble arrestert igjen.

DRAMA: Skuespilleren Nicholas Brendon (43) har blitt arrestert flere ganger den siste tiden. Han er nok mest kjent for sin rolle i «Buffy-Vampyrenes skrekk».
DRAMA: Skuespilleren Nicholas Brendon (43) har blitt arrestert flere ganger den siste tiden. Han er nok mest kjent for sin rolle i «Buffy-Vampyrenes skrekk». Vis mer

- Jeg ble seksuelt misbrukt som barn. Når man er barn så er man bare flau over sånne ting, og jeg har egentlig aldri snakket om det siden, forklarte han i et Skype-intervju med nettsiden.

- Mannen som misbrukte meg satt i fengsel i fem år da jeg var liten. Jeg har aldri tenkt på det før, og føler det er på tide å begynne å bearbeide tanken nå. Jeg har slitt med mye depresjon hele livet, og har taklet det helt feil, sa han.

Det er tydelig at Nicholas har hatt det tøft.

Tidligere i mars ble han arrestert for å ha rasert et hotellrom og tatt piller og alkohol. Klærne skal også ha vært våte, skriver Daily Mail.

En måned tidligere gjorde han store skader på et hotellrom, bare dager etter det ble kjent at han skulle skille seg fra kona Moonda Tee.

Kort ekteskap

Mindre enn fem måneder etter at «Criminal Minds»-skuespilleren giftet seg med Moonda Tee i Las vegas, bestemte de seg nemlig for å gå hver sin vei.

Brendon fridde bare en uke før de to giftet seg i Las Vegas 1. oktober.

Ekteskapet fikk ikke den mest ideelle starten da den tidligere «Buffy the Vampire Slayer»-skuespilleren ble arrestert bare tre uker etter bryllupet for å ha ramponert eiendom og motsatt seg arrest.

Dette var det andre ekteskapet for Brendon, som tidligere var gift med «Weeds»-skuespiller Tressa DiFiglia fra 2001 til 2006.

LES OGSÅ: - Oppførselen min var utilgivelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer