<strong>FOR SEXY:</strong> Kelly Rowland har fått tyn for å være «for sexy». Her fra hennes siste musikkvideo «Lay it on Me». Foto: Stella Pictures
FOR SEXY: Kelly Rowland har fått tyn for å være «for sexy». Her fra hennes siste musikkvideo «Lay it on Me». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg ble seksuelt frigjort i en alder av 30

...og popsangerinne Kelly Rowland innrømmer at hun elsker sexbutikker.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kelly Rowland (30), tidligere medlem av jentegruppa «Destiny's Child», har i mange år stilt lettkledd og iført sexy kostymer både på scenen og i musikkvideoer, men innrømmer at det var først i den alderen hun er nå at hun ble trygg på seg selv.

- Jeg har i en alder av 30 år blitt seksuelt frigjort, og det har vært litt av en omveltning, forteller hun til det britiske nettstedet Mirror.
 
Rowland, som er dommer i den britiske versjonen av TV-showet «X-factor», har fått mye tyn i britisk presse for å være «for sexy», men hun bare rister på hodet av beskyldningene, men innrømmer at hun var sekptisk til å la moren se den dampende hete «Motivation»-musikkvideoen.

- Jeg var redd for hva mamma ville si, men etter at hun så den skrek hun «Go lover!», avslører hun.

30-åringen avslører også at hun elsker butikker av det alternative slaget.

- Man kan ikke holde meg vekk fra en god sexbutikk. Jeg synes det er meget spennende og interessant og besøke dem. Jeg pleier alltid å ta med mange venner, sånn at jeg kan forsvinne litt i mengden. På den måten blir jeg ikke gjenkjent, forteller hun i intervjuet.

Nylig avslørte Rowland kjønnet på bestevenninne Beyoncé og Jay-Zs ufødte baby, og gleder seg masse til den lille kommer. Men selv er ikke den single 30-åringen klar for barn - eller bryllup.

- Jeg er 30 år, men jeg er ikke klar for barn enda, ikke før jeg har det Beyoncé og Jay-Z har. Når jeg gifter meg er det for resten av livet, og skilsmisse er ikke et alternativ, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hun lever på 600 kalorier om dagen 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer