Kendall Jenner:

- Jeg ble så skuffet

Kendall Jenner var bortreist på den store dagen.

VAR BORTE: Da hele Kardashian-Jenner-familien samlet seg tidligere denne måneden var Kendall Jenner bortreist. Det synes hun er tungt. Foto: NTB Scanpix
VAR BORTE: Da hele Kardashian-Jenner-familien samlet seg tidligere denne måneden var Kendall Jenner bortreist. Det synes hun er tungt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden fylte Kylie Jenners (21) datter Stormi ett år. I anledning datterens første bursdag hadde Kylie i kjent Kardashian-stil arrangert en overdådig feiring uten like.

Festen gikk ikke ubemerket hen hos 21-åringens millioner av følgere, og det var nesten så man fikk ta del i bursdagen gjennom sosiale medier.

En som derimot ikke var til stede for å feire lille Stormi, var tanten Kendall Jenner (23). Det er noe supermodellen ikke tar lett på.

Se dette innlegget på Instagram

i had to go all out for my baby. #StormiWorld

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Veldig uheldig

I et nytt intervju med Jimmy Fallon (44) letter hun denne uken på sløret om sitt fravær.

- Jeg ble så skuffet. Det skulle skje på hennes faktiske bursdag, 1. februar, men det regnet så alt ble utsatt. Så feiringen var ikke før jeg var bortreist, sier hun til programlederen ifølge People.

- Det var veldig uheldig, for jeg ville elsket å være der, det så helt fantastisk ut, fortsetter hun.

Videre påpeker Kendall det alle har sett i sosiale medier, nemlig at Kylie gikk «all in» da hun skulle feire datteren.

At Kendall og lille Stormi har fått et nært bånd det siste året er ingen hemmelighet. Supermodellen har ved flere anledninger erklært sin kjærlighet overfor den lille jenta, og senest på bursdagen hennes dediserte hun et eget innlegg til henne.

- Søte, lille du. Energien din er sterk, og jeg håper verden ene og alene gir deg vakre ting. Jeg elsker deg Stormeroo. Gratulerer med din første bursdag, skriver Kendall under bildet, hvor man tydelig ser båndet mellom dem.

Selv om 23-åringen er svært trist over å ha gått glipp av den storslåtte feiringen, har hun derimot mye å smile for om dagen. Tidligere denne måneden bekreftet hun nemlig forholdet med basketstjernen Ben Simmons (22).

TETTE BÅND: Gjennom hele oppveksten har Kendall og Kylie stått hverandre nær. Det er derfor lite overraskende at førstnevnte har fått et nært forhold til Kylies datter. Foto: NTB Scanpix
TETTE BÅND: Gjennom hele oppveksten har Kendall og Kylie stått hverandre nær. Det er derfor lite overraskende at førstnevnte har fått et nært forhold til Kylies datter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet forholdet

Både Kendall og Ben har vært svært private når det kommer til å kommentere forholdet, men i august i fjor ga sistnevnte en kommentar til The Daily Telegraph som flere tolket som en bekreftelse på at de er et par.

På spørsmål om hvordan det gikk med han og Kendall om dagen, svarte han nemlig at «det går kjempebra».

Under et nylig besøk på «The Ellen Show», der Ellen DeGeneres (61) spurte Kendall rett ut hvor lenge de hadde datet, bekreftet hun selv forholdet ifølge Harper's Bazaar.

- En liten stund nå, svarte hun kort, uten å utdype ytterligere.

-JA, VI ER KJÆRESTER: Kendall og Ben blir observert mer og mer sammen, spesielt etter at de bekreftet forholdet. Her tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
-JA, VI ER KJÆRESTER: Kendall og Ben blir observert mer og mer sammen, spesielt etter at de bekreftet forholdet. Her tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
VISER FØLELSER: Denne uken ble Kendall og Ben fotografert for første gang mens de holder hender. Foto: NTB Scanpix
VISER FØLELSER: Denne uken ble Kendall og Ben fotografert for første gang mens de holder hender. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I motsetning til sine berømte søstre, har modellen holdt kortene tett til brystet hva gjelder kjærlighetslivet sitt, men likevel dukket spekulasjoner om diverse romanser opp både titt og ofte i kjendispressen verden over.

Kendall og Ben har ved flere anledninger blitt observert sammen det siste året. Senest denne måneden ble duoen avbildet i New York, og forrige helg var supermodellen på plass da Bens lag, Philadelphia 76ers, spilte kamp mot Los Angeles Lakers.

Med andre ord later mye til at de er klare for å gjøre forholdet mer offentlig.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen.Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Full forvirring etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer