Alexandra Gjerpen fra «Unge lovende»:

- Jeg ble så sint at jeg tisset på meg

«Unge lovende»-Alexandra forteller om heftig krangel med ekskjæresten.

TV-AKTUELL: I disse dager er Alexandra Gjerpen aktuell i sesong tre av NRK-serien «Unge lovende». I den forbindelse kom hun med noen personlige avsløringer da hun gjestet «P3morgen». Foto: Eirik Evjen/ NRK
TV-AKTUELL: I disse dager er Alexandra Gjerpen aktuell i sesong tre av NRK-serien «Unge lovende». I den forbindelse kom hun med noen personlige avsløringer da hun gjestet «P3morgen». Foto: Eirik Evjen/ NRK Vis mer

(Se og Hør): Skuespiller Alexandra Gjerpen (33) er for tiden aktuell med tredje sesong av NRK-serien «Unge lovende».

Nylig besøkte hun «P3morgen» sammen med kollega Siri Seljeseth (29). Her måtte de svare på flere spørsmål i en slags duell. Det er da programleder Silje Nordnes spør om hvem av dem som tisset på seg sist, i voksen alder.

Alexandra forteller deretter om en krangel som førte til at hun mistet all kontroll på kroppslige reaksjoner.

Hun er også svært konkret når det kommer til detaljer:

- Jeg tisset på meg i 2015. Det var på våren og jeg hadde en krangel med min nå- og daværende ekskjæreste. Jeg ble så sint at det bare skjedde, at jeg tissa, sier hun.

GJENGEN: «Unge lovende» har blitt en stor NRK-suksess, og nå er innspillingen av fjerde sesong i gang. Fra venstre: Gine Cornelia Pedersen, Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen. Foto: Eirik Evjen/ NRK
GJENGEN: «Unge lovende» har blitt en stor NRK-suksess, og nå er innspillingen av fjerde sesong i gang. Fra venstre: Gine Cornelia Pedersen, Siri Seljeseth og Alexandra Gjerpen. Foto: Eirik Evjen/ NRK Vis mer

- Jeg ble så sint at jeg bare tisset meg, presiserer hun, etter rungende latter fra programleder Ronny Brede Aase.

Saken fortsetter nedenfor klippet.

Et innlegg delt av NRK P3 (@nrkp3)

- Vi fortsatte å krangle mens jeg byttet bukse og truse. Jeg måtte skifte, jeg måtte på jobb, sier hun om det spesielle øyeblikket.

Saken fortsetter nedenfor.

Brudd med kjæresten

I likhet med karakteren sin i «Unge lovende», har hun selv blitt singel selv i løpet av det siste året. Det fortalte hun i en episode av radioprogrammet «Lørdagsrådet» i februar.

- Jeg har gruet meg så mye til å si dette. Men jeg er faktisk singel. Ganske nylig, svarte skuespilleren på spørsmålet om sivilstatus.

- Jeg er veldig god på separerte forhold, så det er noe jeg kan, fortsatte den dyktige skuespilleren.

33-åringen var i et forhold med skuespiller Hermann Sabado (36). På spørsmål om Alexandra er god på å være singel, svarte hun:

- Det ordet, «singel», får jeg helt spader av. Går det an å si at jeg bare er meg?​​

- Har vært mye singel

Da Se og Hør møtte henne i forkant av Spellemann-utdelingen forrige helg, fortalte skuespilleren at hun tar livet som det kommer.

På spørsmål om hvordan hun lever med den ferske sivilstatusen, tar hun derimot ordet «singel» i bruk:

- Det er fint, det. Jeg har jo vært mye singel i livet, og sånn er det, sa den blide Sandnes-jenta.

SPELLEDAMER: Skuespiller Alexandra Gjerpen og musiker Emilie Nicolas ankommer Spellemannprisen 2017 på Oslo konserthus.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SPELLEDAMER: Skuespiller Alexandra Gjerpen og musiker Emilie Nicolas ankommer Spellemannprisen 2017 på Oslo konserthus. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

- Du har ingen nye i kikkerten?

- Nei, bare meg selv, holdt jeg på å si, la hun til med en latter.

- Helt kokko

I tredje sesong av «Unge lovende» flytter rollefiguren til Alexandra Gjerpen, Alex, tilbake til Norge etter å ha prøvd seg som skuespiller i New York. Sesongen, som nå ligger ute på NRK nett-TV, ble spilt inn sommeren 2016.

- Det føles veldig lenge siden vi lagde det, så det kjennes veldig, veldig godt at det er ute. At vi har fått tre sesonger er helt kokko, det er kjempegøy. Og nå lager vi den fjerde sesongen, sa hun stolt til Se og Hør forrige helg.

NY SESONG: Tredje sesong av «Unge lovende» er nå tilgjengelig. Foto: Birgit Solhaug/Monster Scripted/NRK
NY SESONG: Tredje sesong av «Unge lovende» er nå tilgjengelig. Foto: Birgit Solhaug/Monster Scripted/NRK Vis mer

Alexandra mener at denne sesongen er litt annerledes enn de to foregående. Hun røpet samtidig litt om hva hun synes om den nyeste sesongen - og kom med et lite hint om den neste:

- Sesong tre er litt mer «real», kanskje litt mer ubehagelig enn de andre sesongene. Det er ikke alle som liker å høre sannheten, tenker jeg. Vi er jo ikke bare søte, snille, hyggelige jenter, liksom.

- Et lite hint er at det kanskje blir mer av Kimmo (eksen til Gjerpens rollefigur, journ.anm.) i sesong fire. Det blir alltid litt drama, hvis ikke er det ikke TV, avsluttet hun hemmelighetsfullt.

LES OGSÅ: Sophie Elises ekskjæreste ble knivstukket syv ganger