- Jeg ble så sint at jeg ikke gadd å si noe

Det blir ampert når dommerne barker sammen i «Norske Talenter».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til høsten er TV 2 tilbake med en ny sesong av talentkonkurransen «Norske talenter». Årets dommerpanel består av Mia Gundersen, Linn Skåber, Suleman Malik, og Bjarne Brøndbo.

ÅRETS DOMMERE: Linn Skåber, Suleman Malik, Bjarne Brøndbo og Mia Gundersen er neste sesongs dommere i Norske Talenter. Foto: TV 2
ÅRETS DOMMERE: Linn Skåber, Suleman Malik, Bjarne Brøndbo og Mia Gundersen er neste sesongs dommere i Norske Talenter. Foto: TV 2 Vis mer
NEKTET Å SNAKKE: Skåber forteller at hun nektet å snakke fordi hun ble så sint i Norske Talenter.
NEKTET Å SNAKKE: Skåber forteller at hun nektet å snakke fordi hun ble så sint i Norske Talenter. Vis mer

Til Seoghør.no avslører Gundersen at det blir høy temperatur når dommerne ikke klarer å bli enige seg i mellom.

- Jeg har blitt kjent med Linn veldig fort, og vi har veldig god kjemi. Men «gudameg», vi har temperament. Så det har vært noen episoder når vi har vært utslitt som virkelig..., sier hun, før Linn Skåber avbryter henne.

Skåber forteller at hun ved én anledning ble så sint at hun nektet å si et eneste ord.

- Men det kan hende de har klippet det bort, fordi jeg husker at jeg ble så sur at jeg ikke gadd å si noe mer, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.


Også den ellers så blide D.D.E.-stjernen Bjarne Brøndbo kan bli hissig, skal man tro Skåber, som legger til at selv om det kan gå en kule varmt, så har dommerne respekt for hverandre.

- Bjarne blir forbanna. Da smeller han til, reiser seg og kroppen rister. Men vi er ganske gode venner. Og vi har respekt for hverandres meninger.

Se video øverst i saken!LES OGSÅ: Skåber er ikke singel lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer