Carola Häggkvist:

- Jeg ble så paff

- Livet som kjendis … Ikke alltid fordeler.

UTESTENGT: Carola Häggkvist ville bare finne kjærligheten, men det ville ikke Tinder ha noe av. Nå raser hun mot sjekketjenesten. Foto: Morten Holm / NTB
UTESTENGT: Carola Häggkvist ville bare finne kjærligheten, men det ville ikke Tinder ha noe av. Nå raser hun mot sjekketjenesten. Foto: Morten Holm / NTB Vis mer
Publisert

Julen nærmer seg med stormskritt, og etter et vanskelig år er det nok mange som gleder seg til å feire med familie, venner og kjærester. Den single delen av verden har muligens ikke tid til å skaffe seg kjæreste før den tid, men en romjulsdate er ikke å forakte.

Det var muligens det Carola Häggkvist (54) tenkte på, da hun bestemte seg for å prøve lykken på sjekkeappen Tinder. Appen har millioner av brukere verden over, og det dukker stadig opp solskinnshistorier om par som har giftet seg og fått barn etter å ha møttes etter noen sveip.

For den svenske sangfuglen ble det imidlertid ikke slik. Hun kan bare drømme om å finne sin «främling» på nettet, for kontoen hennes ble sperret etter få timer.

FALT: Da Carola Häggkvist skulle opptre under «Late Night Concert», gikk det ikke helt etter planen. Etter at hun falt, måtte de stoppe innspillingen. Video: TV4 Vis mer

Ble lei seg

I et innlegg på Instagram skriver artisten åpent om nederlaget.

«På mindre enn 24 timer! Første gangen noensinne jeg har gått inn her. Livet som kjendis … Ikke alltid fordeler. Folk, eller kanskje Tinder selv, tror at man er en falsk konto. Jeg ble så paff når det her skjedde, og følte meg utestengt uten noe som helst forklaring», skriver stjerna til sine 177 000 følgere på nettstedet.

Det ble dermed ingen videre sveiping til verken venstre eller høyre for artisten, som for tida altså er singel. Det er ikke første gang en kjendis får kontoen sin utestengt, fordi både fans og appen selv mistenker at det ikke er den ekte kjendisen som står bak.

Hva Häggkvist skal gjøre nå, vet hun rett og slett ikke.

«Hva har skjedd, og hva har jeg gjort feil? Vet at jeg så at noen av de interessante mennene jeg hadde startet samtaler med på den korte tid jeg fikk begynte å lure på hvorfor jeg ikke kom tilbake til dem. Men da hadde nok Tinder allerede stengt meg ute», skriver hun, og fortsetter:

Amadeus Søgaard, sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, har blitt en voksen mann. Sjekk hvordan han ser ut i dag! Vis mer

«Og jeg som tok meg fri hele fredagskvelden og nesten hele lørdagen, og kjente meg gjenopplivet over det faktum at det faktisk fantes noen bra 'gullfisker' igjen der ute …», skriver hun.

Teksten Häggkvist har delt om opplevelsen er særdeles lang, og det er tydelig at hun tar nederlaget tungt. Fram til hun møter mannen i sitt liv gjennom venner eller ved en tilfeldighet, har hun planer om å prøve lykken videre på nettet.

Derfor skal hun nå benytte seg av en tjeneste der man må betale for å være med - i håp om å ikke bli kastet ut derfra også.

Tinder har foreløpig ikke kommentert saken.

Ett år som singel

Den svenske sangstjerna har vært singel siden høsten i fjor. I november 2019 kom nemlig beskjeden om at hun og musikerkjæresten Jimmy Källqvist (50) hadde lagt forholdet på is, etter fem år som par.

- Vi har en varm vennskapsrelasjon, uttalte hun overfor Expressen, og la til at framtida deres som kjærester var usikker.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

Carola og ekskjæresten møttes for første gang i 2014, og det tok ikke lang tid før de ble et par. Siden den gang har de kjøpt hus sammen i Sør-Afrika, samt en bolig i Steninge slottsby i Sverige.

Hun har også vært gift med Runar Søgaard tidligere. Paret giftet seg i 1990, men skilte lag ti år seinere. Sammen fikk de sønnen Amadeus.

I 2012 valgte Häggkvist å adoptere datteren Zoe, fra Sør-Afrika.

LES OGSÅ: Dette er Runar Søgaards håp etter fengselsdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer