- Jeg ble så lei meg at jeg gikk rett til sengs

Paradise-Nina orket ikke å se de andre deltagerne i øynene etter at hun måtte sende hjem sin beste venn.

VALGETS KVAL: Nina Svorkås sier til Seoghør.no at hun synes det var tungt å vrake Fredrik Tvedten i parseremonien på «Paradise Hotel» etter at de to hadde blitt gode venner. Til venstre hennes romkamerat Stian Thorbjørnsen. Foto: TV3
VALGETS KVAL: Nina Svorkås sier til Seoghør.no at hun synes det var tungt å vrake Fredrik Tvedten i parseremonien på «Paradise Hotel» etter at de to hadde blitt gode venner. Til venstre hennes romkamerat Stian Thorbjørnsen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredrik Tvedten (22) trakk det korteste strået da han i torsdagens «Paradise Hotel» tok sjansen på å stille seg bak venninnen Nina Svorkås (21) istedenfor sin romkamerat Camilla Karlsen Bøvollen (20).

Før seremonien sa han til TV-kameraene at han var forberedt på å ryke ut.

- Det får gå som det går. Ryker jeg, så ryker jeg, men jeg vil ikke gi Camilla muligheten til å sende meg ut, sa den personlige treneren før seremonien til TV-kameraene. 

Ble vraket
Til Fredriks skuffelse valgte imidlertid Nina å beholde sin romkamerat - og fotoshoot-kollega - Stian Thorbjørnsen (29).

Nina Svorkås sier til Seoghør.no at hun ble knust da hun skjønte at hun måtte velge mellom de to guttene hun hadde fått best kontakt med.

- Fredrik er en veldig bra person, og hadde vi vært sammen fra dag en, kunne vi nok blitt et sterkt par. Men jeg følte at jeg skyldte Stian å velge ham, siden han hadde valgt bort en immunitet for min skyld uken før.  I tillegg skjønte jeg at de andre ønsket at Stian skulle bli værende på hotellet.


- Etter parseremonien hadde jeg det det helt jævlig. Jeg ble så lei meg at jeg gikk rett til sengs.

Falske romanserykter

Fredriks romkamerat Camilla Karlsen Bøvollen har den siste uken flere ganger gitt uttrykk for at hun ble usikker på Fredrik, fordi det virket som om det var romantikk på gang mellom ham og Nina.

Romanseryktene hadde imidlertid ingen grobunn i virkeligheten, ifølge Nina.

- Det hele ble blåst opp på grunn av den paranoiaen som herjet inne på hotellet. Det føltes rart at man ikke kunne prate på tomannshånd uten at ryktene begynte å løpe med en gang, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble tatt på fersken av kjærestens mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer