DET NORSKE KVINNELANDSLAGET: Keeper Ingrid Hjelmseth, kaptein Ingvild Stensland, Solveig Gulbrandsen, Elise Thorsnes og Caroline Graham Hansen. Nederst fra venstre: Emilie Bosshard Haavi, Toril Hetland Akerhaugen, Maren Mjelde, Trine Rønning, Kristine Wi Foto: NTB scanpix
DET NORSKE KVINNELANDSLAGET: Keeper Ingrid Hjelmseth, kaptein Ingvild Stensland, Solveig Gulbrandsen, Elise Thorsnes og Caroline Graham Hansen. Nederst fra venstre: Emilie Bosshard Haavi, Toril Hetland Akerhaugen, Maren Mjelde, Trine Rønning, Kristine Wi Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg ble så jævlig provosert

Den norske landslagsspilleren Elise Thorsnes har måtte slutte å bry seg om all hetsen idretten hennes får.

SEOGHØR.NO: - Det måtte jeg gjøre ganske fort, for jeg ble så jævlig provosert. Jeg ble så forbannet av kommentarene som ramlet inn, forteller Thorsnes i et intervju med VG.

Fredag åpner Elise Thorsnes (24) og resten av det norske kvinnelandslaget EM i fotball mot Island i Kalmar.

Thorsnes synes det er trist at idretten ikke får like stor interesse i Norge som andre steder i Europa, og hun er lei av drittkommentarer som «ikke er det damer, og ikke er det fotball».

- Du har lyst til å vise at de tar feil. Gi oss en sjanse – se på en kamp. Det er faktisk ferdigheter på det norske landslaget nå som ikke har vært der før. Jeg mener i hvert fall at vi er verdt å ta en titt på, sier 24-åringen til avisen.


 
LES OGSÅ: Steffen Iversen og kona skal skilles