POPULÆRT PAR: Siden april har Tone Damli hatt kameraer på slep for å gi publikum et innblikk i livet hennes. Her med Aksel Hennie som hun gifter seg med til sommeren. Foto: Espen Solli, Se og Hør
POPULÆRT PAR: Siden april har Tone Damli hatt kameraer på slep for å gi publikum et innblikk i livet hennes. Her med Aksel Hennie som hun gifter seg med til sommeren. Foto: Espen Solli, Se og HørVis mer

-Jeg ble rimelig kjapt komfortabel

I åtte måneder har Tone Damli blitt fotfulgt av et TV-team. I januar kommer resultatet.

SEOGHØR.NO: Etter at Tone Damli (24) kom på andre plass i «Idol» i 2005 har det gått slag i slag for den vakre brunetten fra Sogndal.

I løpet av de siste årene har hun gitt ut fem album, deltatt i «Skal vi danse» og «Melodi Grand Prix», forlovet seg med skuespiller Aksel Hennie (36), laget kleskolleksjon for det danske «Designers Remix», og til våren er hun aktuell som dommer i «Idol» og i den svenske Melodifestivalen.

I tillegg blir hun også å se i dokumentarserien «Tone» på TV 2. Fra 12. januar og seks lørdager framover inviterer sangstjernen med seg TV-seerne inn i livet sitt.

– I starten var det merkelig å ha de hengende på slep over alt, men jeg ble rimelig kjapt komfortabel, og glemte etter hvert at de i det hele tatt var der, forteller Tone til Dagbladet.

I åtte måneder har kameraene fotfulgt henne i inn- og utland og resulatet ser du på TV etter jul.

– Vi er med Tone på alle de store hendelsene som skjer rundt henne, fra lekeslåsskamper med Aksel, til oppslag i svensk tabloidpresse og forlovelsen, hvor vi blant annet får se ringen, sier programredaktør i TV 2, Bård Eriksen, til Dagbladet.

Tone selv synes det er hyggelig å kunne gi publikum et innblikk bak kulissene. 

– Min jobb er så mye mer enn det folk faktisk ser og får inntrykk av. Med denne dokumentarserien vil jeg at folk skal få et bilde av arbeidet bak det som er synlig, sier hun. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Blir ukomfortabel når deltagerne flørter med meg