- Jeg ble rett og slett veldig sjokkert

Thomas Numme likte ikke å bli vraket som forlover for Harald Rønneberg.

BLE SJOKKERT: - Harald og jeg er jo som brødre. Vi er bestevenner, ihvertfall trodde jeg det. Så fra mitt ståsted ble jeg rett og slett veldig sjokkert, sier en småsnurt Thomas Numme om at han ikke var forlover i Harald Rønnebergs bryllup. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE SJOKKERT: - Harald og jeg er jo som brødre. Vi er bestevenner, ihvertfall trodde jeg det. Så fra mitt ståsted ble jeg rett og slett veldig sjokkert, sier en småsnurt Thomas Numme om at han ikke var forlover i Harald Rønnebergs bryllup. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Thomas Numme og Harald Rønneberg nederst i saken!

SEHER.NO: Onsdag presenterte TV 2 høstens programmer under kanalens lansering, som fant sted i Bergen. Dit kom blant andre Thomas Numme (41) og Harald Rønneberg (38).

Den populære TV 2-duoen skal igang med nok en runde med «Senkveld ». Denne gangen har de igjen også en gammel kjenning, nemlig Truls Svendsen, med seg på laget.

For en drøy uke siden giftet Harald Rønneberg seg for andre gang med sin kjære Sølvi Haugland. Mange trodde at alltid like blide Harald skulle velge sin «Senkveld »-makker som forlover. Det skjedde imidlertid ikke.

Rønneberg valgte nemlig kameraten Nicolai Nansen.

- Harald og jeg er jo som brødre. Vi er bestevenner, ihvertfall trodde jeg det. Så fra mitt ståsted ble jeg rett og slett veldig sjokkert over at han da valgte oldebarnet til Fridtjof Nansen som forlover, sier Thomas Numme når Seher.no møter de to i forbindelse med onsdagens TV 2-lansering.

- Var han så sint?

- Jeg trodde ikke det var så big deal for Nummis, men jeg har merket at det har skurret litt etter at det valget ble gjort, sier han lattermildt.

Ikke nok med at han ikke ble valgt som forlover. Toastmasterrollen fikk han heller ikke. Den fikk Truls Svendsen.

- Men gjest, det var du, sier Harald.

- Ja, men jeg satt på barnebordet...

- Jo, men det var fri bar.

- Jeg fikk sitronbrus med niesene og nevøene dine, kontrer Thomas i videoen du ser nederst i saken.

- Sitter det, helt ærlig, så dypt, Thomas?

- Nei, det gjør ikke det altså. Og bryllupet, det var fabelaktig. Herregud, det må jeg si. Det var bra jobba. Det var veldig gøy. Vi hadde en kveld som jeg tror jeg ikke kommer til å glemme, forteller han.

Den nygifte 38-åringen legger heller ikke skjul på at den store dagen var av det svært vellykkede slaget.

- Det var helt magisk. Det kommer til å sitte i kroppen i mange år. Virkelig, mener Rønneberg, som ikke har klart å restituere seg helt ennå etter lørdagens festligheter.

- Jeg tror ikke jeg har landa helt ennå. Det var mye mer enn man hadde håpet på, så jeg er bare en veldig, veldig lykkelig mann, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jan Thomas har rast ned i vekt  

Se video med Thomas Numme og Harald Rønneberg her:[obj:media:9891]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer