- Jeg ble rett og slett dritlesbisk

Komikerendronningen trodde hun var hetro helt frem til hun var 19 år, så slo hun helt om.

«DRITLESBISK»: Etter at Christine Koht fant ut at hun var lesbisk, kjøpte hun herredresser, og røyket som en svamp.  Foto: Per Ervland, Seher.no
«DRITLESBISK»: Etter at Christine Koht fant ut at hun var lesbisk, kjøpte hun herredresser, og røyket som en svamp. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Komikeren og programlederen Kristine Koht (43), som er aktuell med TV-serien «Koht på jobben» på NRK, trodde hun var hetro helt frem til hun var 19 år, men så ble hun, med sine egne ord, «dritlesbisk».

Etter at Koht fant ut at hun var lesbisk, kjøpte hun herredresser, og røyket som en svamp.

- Jeg ble rett og slett dritlesbisk. Men det var litt ekkelt i begynnelsen, litt sånn «æsj! Hva gjør jeg? Hvor tar jeg?». Men når man er kåt skjer ting naturlig, sier Koht til Kamille.

Da Christine til slutt fortalte moren at hun var lesbisk, etter å ha limt igjen dagboken i forsøk på å skjule det, begynte moren å gråte. Men nåer  moren stolt av datterens legning.

- Mamma er kjempestolt over at hun har en lesbisk datter. Hvis hun skal introdusere meg til nye folk sier hun «Dette er datteren min. Hun er lesbisk».


Christine Koht har tidligere gjort suksess med sin serie «Koht i familien», om livet i norske familier. Nå er det norske arbeidsplasser som står for tur, og den frittalende programlederen går ikke av veien for å stille svært personlige spørsmål  på sin jobb-turné. Av Seher.nos anmelder fikk hun terningkast fem for programmet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Hun snakker i i 12 og et halvt minutt