- Jeg ble redd for mennesker

Mira Craig trodde alle hatet henne.

LYSERE TIDER: Livet har tatt en helomvendig for Mira Craig. I dag er hun lykkelig samboer med kjæresten Numa Norderhaug, mamma til lille Mio, og plateaktuell. Foto: SCANPIX
LYSERE TIDER: Livet har tatt en helomvendig for Mira Craig. I dag er hun lykkelig samboer med kjæresten Numa Norderhaug, mamma til lille Mio, og plateaktuell. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mira Craig (29) har skiftet sjanger fra R&B til rock. Hun har funnet mannen i sitt liv og blitt mamma. Nå er hun klar for å ta fatt på en ny del av livet etter å ha vært borte fra musikken i snart to år.

I 2010 var hun en av deltagerne i Melodi Grand Prix, men gjorde ikke stor suksess i konkurransen. Nederlaget ble tungt å takle for 29-åringen.


- Jeg ble satt opp til å «faile» uten at jeg trengte å gjøre det. Sannheten er at jeg fikk nok. Det var så mye negativitet rundt meg, så mange forsider, jeg ble slått i bakken, jeg måtte ha en pause, forteller hun til Dagbladet.

Den påfølgende depresjonen gjorde at Mira gikk under jorda. Hun låste seg inne i leiligheten med mobilen på lydløs i månedsvis. Heldigvis har det skjedd store endringer siden den gang.

- Det skjedde så mye på kort tid. Jeg var veldig langt nede, men så møtte jeg kjæresten min, låtene ble mer positive, soundet forandret seg, jeg ble mor. Det føles bare riktig slik livet mitt er nå, sier Craig til avisa.

Mira er nå aktuell med ny singel og CD.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har vært tjent med en lang pause

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer