SKUMMEL OPPLEVELSE: Melissa McCarthy tenkte ikke klart da hun ble ranet for flere år siden, men slapp unna med skrekken. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
SKUMMEL OPPLEVELSE: Melissa McCarthy tenkte ikke klart da hun ble ranet for flere år siden, men slapp unna med skrekken. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press Vis mer

- Jeg ble ranet med pistol

Men Hollywood-stjernen Melissa McCarthy reagerte kanskje ikke slik de aller fleste ville gjort.

Publisert

SEOGHØR.NO: Komikeren og skuespilleren Melissa McCarthy (44) har gjennom filmer som «Bridesmaids», «The Heat» og «The Hangover» skapt seg et stort navn i Hollywood.

Men da den morsomme stjernen først flyttet til filmbyen for å få fart på karrieren, måtte hun ha tre jobber for å få det til å gå rundt.

- Jeg jobbet på Starbucks, YMCA og på et vaskeri, fortalte hun til Jimmy Kimmel Live! da hun gjestet talkshowet hans denne uken, ifølge The Mirror.

Deretter avslørte McCarthy at hun opplevde en svært skremmende episode på den ene arbeidsplassen.

- Jeg ble ranet på vaskeriet. Det var midt på lyse dagen. Klokka tre på ettermiddagen, på en gate med mange folk.

Det tok litt tid før skuespilleren først skjønte hva som skjedde.

- Jeg kom inn i vaskeriet og der stod det en mann bak kassa. Jeg tenkte: «Det var rart. Kanskje han har mistet kvitteringen til klærne sine?» Men så ser jeg en pistol, og sa: «Gode Gud».

Saken fortsetter under bildet.

GODT MOTTATT: I 2013 spilte McCarthy og Sandra Bullock to spesialagenter i komedien The Heat. Filmen ble nominert til 13 priser og stakk av med tre.  Foto: Photos 12 / Alamy/All Over Press
GODT MOTTATT: I 2013 spilte McCarthy og Sandra Bullock to spesialagenter i komedien The Heat. Filmen ble nominert til 13 priser og stakk av med tre. Foto: Photos 12 / Alamy/All Over Press Vis mer

Gråt over sminken

Raneren truet til seg McCarthys veske, og mens de aller fleste kanskje ville fryktet for livet sitt i en slik situasjon, reagerte hun ganske annerledes.

- Jeg klarte ikke si eller gjøre noe av det man burde. Alt jeg tenkte på var at han hadde vesken min, som inneholdt nøkler og sminke. Hele livet mitt.

- Mens jeg gråt hikstet jeg frem: «Du har vesken min med all sminken. Du har vesken min. Jeg har ikke råd til å kjøpe ny maskara». Han ba meg holde munn, fortalte hun publikum, ifølge nettstedet.

Heldigvis ble tyven arrestert og dømt for ugjerningen.

- Jeg var i retten så mange ganger at han endte opp i fengsel.

LES OGSÅ: McCarthy har grått over vekten sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer