Meghan Markle:

- Jeg ble presset til å lyve om alderen

Meghan Markle letter på sløret om livet i Hollywood.

MÅTTE LYVE: Meghan Markle er en anerkjent skuespiller, men nå forklarer hun at det ikke alltid har vært enkelt å overleve i filmbransjen. Foto: NTB scanpix
MÅTTE LYVE: Meghan Markle er en anerkjent skuespiller, men nå forklarer hun at det ikke alltid har vært enkelt å overleve i filmbransjen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) har vært på alles lepper etter at det ble kjent at hun skal gifte seg med prins Harry (33).

Men også før dette var den vakre brunetten et kjent fjes for mange, på grunn av sin rolle som Rachel Zane i TV-suksessen «Suits».

I et intervju med The Sun forteller hun om baksiden av medaljen når det gjelder filmbransjen, og at hun i flere år ble presset til å lyve om sin egen alder når hun skulle på auditions.

- Jeg ble alltid fortalt: «Ikke si hvor gammel du er». Jeg er veldig komfortabel med alderen min. Jeg tror at dersom noen har problemer med det, er ikke det mitt problem, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT ROLLE: Meghan Markle er best kjent for sin rolle i TV-serien «Suits». Her avbildet med motspiller Patrick J. Adams. Foto: NTB scanpix
KJENT ROLLE: Meghan Markle er best kjent for sin rolle i TV-serien «Suits». Her avbildet med motspiller Patrick J. Adams. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun minnes også en audition hun gikk på da hun var i 20-årene, da hun hadde et ubehagelig møte med en mannlig regissør.

- Jeg hadde 20 dollar på kontoen. Det var en audition for en film og regissøren sa: «Du vet at jeg synes du er god, men om du virkelig vil ha rollen, bør du kjøpe en ostekake til meg», sier hun.

Markle mener at dette er typisk maktmisbruk i filmbransjen, og at flere unge skuespillere rammes av nettopp dette.

- Jeg brukte mine siste penger på ostekake til ham, men jeg fikk ikke rollen, sier hun.

Sa opp skuespillerjobben

I november, noen uker før forlovelsen med prins Harry, ble det kjent at Meghan Markle hadde sagt opp jobben i «Suits», for å flytte inn hos prinsen i London.

Sesong syv blir altså det siste man får se av henne i serien.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har forklart at årsaken til at 36-åringen må legge karrieren på hylla, er fordi det britiske kongehuset er svært konservative.

- Jeg tror ikke de ville latt henne ha en så profilert jobb som skuespiller er. Prins Edwards kone fikk fortsette i sin PR-jobb en kort stund etter at de giftet seg, men ikke i en fremtredende rolle. Det britiske kongehuset er jo konservative, og de ønsker nok ikke at tronfølger-søsken og deres ektefeller skal skape for mye blest på egen hånd, har hun forklart.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Meghan Markle har medvirket i en rekke filmer, blant andre «Horrible Bosses», «Remember Me» og «A Lot Like Love». Likevel er det «Suits», som hun har spilt en sentral rolle i siden 2011, som var hennes store gjennombrudd.

Gifter seg til våren

Det var i november det ble kjent at prins Harry har fridd til sin kjære - ett år etter at forholdet deres ble bekreftet.

Forrige uke ble bryllupsdatoen avslørt.

«Hans kongelige høyhet prins Henry av Wales og frøken Meghan Markle vil gifte seg 19. mai 2018» sto det i kunngjøringen.

Vielsen kommer til å finne sted i St. George's Chapel på Windsor Castle.

Paret skal bo i Nottingham Cottage, som er en del av Kensington Palace. Dette etter at det i flere måneder har gått rykter om hvor de skal bo, om de er forlovet og når et eventuelt bryllup vil skje.

I et intervju med Vanity Fair tidligere i år uttalte Meghan Markle at all oppmerksomheten rundt forholdet har vært overveldende.

- Det var veldig overraskende i begynnelsen. Nå merker jeg at det kommer i bølger, og har noen dager som er mer utfordrende enn andre. Heldigvis har jeg mange gode støttespillere rundt meg, ikke minst kjæresten min, sa Markle, som også la til:

- Det eneste som har endret seg er folks oppfatning av meg. Jeg er den samme personen jeg alltid har vært, og lar ikke et forhold definere meg.

LES OGSÅ: Her blir de avslørt av kroppsspråket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer