- Jeg ble pisket og voldtatt

Hollywood-stjernen hevder en kvinne utnyttet ham seksuelt mens kjæresten stod utenfor og ventet på ham.

ÅPNER SEG: Shia LaBeouf avslører en sjokkerende historie om seksuelt misbruk i nytt intervju. Foto: Stella Pictures
ÅPNER SEG: Shia LaBeouf avslører en sjokkerende historie om seksuelt misbruk i nytt intervju. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har vært et tøft år for «Fury»-aktuelle Shia LaBeouf (28) som har havnet i slåsskamper, blitt arrestert og fått behandling for sine rusproblemer i løpet av de siste månedene.

I et intervju med Dazed and Confused hevder skuespilleren nå også at han ble voldtatt av en kvinne i februar.

Overgrepet skal ha skjedd da LeBeouf arrangerte kunstinstallasjonen #IAMSORRY på Cohen Gallery i Los Angeles.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Shia LaBeouf med kjæresten Mia Goth på London-premieren av hans siste film Fury. Foto: REX/Richard Young/All Over Press
PÅ RØD LØPER: Shia LaBeouf med kjæresten Mia Goth på London-premieren av hans siste film Fury. Foto: REX/Richard Young/All Over Press Vis mer

Fra kjærlighet til misbruk

Fra 11. til 16. februar satt 28-åringen alene på et rom med en papirpose over hodet og tok imot besøkende - en og en om gangen.

LaBeouf forteller at han var overrasket over hvor empatiske mange var ovenfor ham.

- Noen holdt meg i hånden og gråt sammen med meg, mens andre ba meg «finne ut av ting» og «å oppføre meg som en mann». Jeg har aldri opplevd kjærlighet, empati og medmennesklighet på den måten før,

Men på dag tre av installasjonen, så hevder Shia at han ble utnyttet på det groveste.

- En kvinne kom inn sammen med kjæresten sin, men han satt utenfor døren min og ventet da dette skjedde. Hun pisket beina mine i ti minutter før hun rev av meg klærne og voldtok meg.

- Det stod hundrevis av mennesker i kø utenfor da hun forlot rommet med bustete hår og leppestift smurt utover fjeset. Det var ikke bra. Ikke bare for meg, men for kjæresten hennes også.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ LERRETET: I krigsdramaet Fury spiller LaBeouf blant annet sammen med Brad Pitt. Foto: Stella Pictures
PÅ LERRETET: I krigsdramaet Fury spiller LaBeouf blant annet sammen med Brad Pitt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Og ting gikk fra ille til verre da han fikk høre at sin egen kjæreste, Mia Goth (21), stod utenfor i køen og ventet på å se ham, mens misbruket fant sted.

- Det såret henne veldig da hun fikk høre det ettersom ryktene spredte seg gjennom køen av ventende mennesker. Da hun kom inn til meg ba hun om en forklaring, men jeg klarte ikke å snakke. Så vi satt der begge to i stillhet med denne uforklarelige traumatiske opplevelsen hengene over oss. Det var smertefullt.

LES OGSÅ: Fra kjekkas til rusmisbruker på tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer