- Jeg ble pinlig berørt

Kurt Nilsen innrømmer at det ikke er alt han takler like godt som å stå på scenen.

Publisert
Sist oppdatert
Se Kurt Nilsen snakke om dommerjobben, egen «Idol»-triumf, flaue og fine øyeblikk i videoen ovenfor!

SEOGHØR.NO: Artist og tidligere «Idol»-vinner Kurt Nilsen er aktuell både som «Idol»-dommer og deltaker i suksesserien «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Etter første episode av seriens annen sesong ser det ut til at «Hver gang vi møtes» igjen blir en publikumsvinner. Men for 34-åringen, som er vant til å være i sitt ess på scenen, var det å se seg selv i programmet en noe pinlig affære.

- Joda, jeg satt hjemme med familyen og så på. Jeg ble litt pinlig berørt da jeg holdt på med kanonball der da. Jeg bør vel holde meg til musikken, innrømmer bergenseren leende overfor Seoghør.no

- Men det var et veldig koselig show. Jeg er veldig glad for at folk har respondert så bra på det - det varmer, forteller han.

Onsdag neste uke gjør Nilsen sin debut som dommer i «Idol», sammen med Gunnar Greve, Tone Damli og Esben «Dansken» Selvig. Han understreker at det er «litt stas» å for alvor være tilbake i «Idol»-familien, men forståelig nok er det et annet «Idol»-øyeblikk han ikke kommer unna.

- Da jeg vant ting i England («World Idol», red. anmrk.) og vant her hjemme... det var veldig stort. Jeg kan ikke tenke på noe annet umiddelbart, det er så personlig for meg, forteller han til Seoghør.no.
 
Klokken 20.00 fredag kveld «tjuvstarter» årets sesong av «Idol» med tidenes reunion av tidligere «Idol»-dommere og -deltakere. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide.

LES OGSÅ: Skjelte ut fan i narkokrangel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer