MODELLTYNN: På sitt tynneste ble Christine Koht hyret inn som modell under Oslo Fashion Week i 2011. Foto: Stella Pictures
MODELLTYNN: På sitt tynneste ble Christine Koht hyret inn som modell under Oslo Fashion Week i 2011. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg ble påvirket av tynne programledere

Christine Koht angret på at hun slanket seg.

SEOGHØR.NO: TV-profil Christine Koht (41) brukte tre år på å gå ned 30 kilo - og bare tre måneder på å gå alle kiloene opp igjen.

Til VG forteller hun om presset som lå bak slankingen:

- Jeg er som alle andre damer, jeg tenkte at jeg burde være tynnere. Jeg ble også litt påvirket av at alle andre programledere er så tynne. Nå synes jeg det er litt artig at jeg er den eneste i gjengen som har gått motsatt vei, fra tynn til tykk.

Tidligere har hun fortalt at forfatter-kjæresten Pernille Rygg (49) ikke satte pris på den personen hun ble etter at kiloene forsvant:

- Det er jo veldig flott at man trimmer og alt det der, men i tillegg til å bli tynn, ble du litt overlegen og uempatisk. Du var ikke noe særlig sjarmerende. Du var ikke den kjæresten jeg kjente, sa Rygh da hun gjestet TV 2s «Sommertid» i fjor.

LES OGSÅ: Christine Koht gifter seg