- Jeg ble overrasket da tårene kom

Stian ble rundlurt av programleder Christer Falck i Robinson-øyrådet.

TRODDE HAN SKULLE RYKE: Stian Thorbjørnsen tok til tårene da han trodde han skulle ryke ut av Robinsonekspedisjonen søndag.  Foto: TV3
TRODDE HAN SKULLE RYKE: Stian Thorbjørnsen tok til tårene da han trodde han skulle ryke ut av Robinsonekspedisjonen søndag. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
OVERRASKET OVER ROBINSON-SUKSESSEN: Stian Thorbjørnsen er en av kun to tidligere Paradise-deltagere som er med i Robinsonekspedisjonen. Stian sier han er overrasket over at han er kommet så langt. Foto: TV3
OVERRASKET OVER ROBINSON-SUKSESSEN: Stian Thorbjørnsen er en av kun to tidligere Paradise-deltagere som er med i Robinsonekspedisjonen. Stian sier han er overrasket over at han er kommet så langt. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren Stian Thorbjørnsen tok til tårene i søndagen episode av «Robinsonekspedisjonen» på TV3, da han trodde han hadde blitt stemt ut av konkurrentene David Sandem, Alita Kristensen og Hans Olaf Hess.

Konkurransen ble imidlertid snudd på hodet da resten av de gjenværende deltagerne - som hadde blitt fredet tidligere i episoden kom inn og avga sine stemmer.

Det førte til at det isteden ble David som måtte reise hjem.

Til Seoghør.no innrømmer Stian at han ble lurt av programleder Christer Falck.

- Jeg hadde en liten mistanke om at det var en tvist, men de dro det jo så innmari langt. Jeg var ikke overrasket over at det ble meg som ble stemt ut først. De var jo tre Robinson-veteraner mot meg.

Stian - som også tok til tårene da han var med i «Paradise Hotel» i 2012 - sier han er mer overrasket over at han blir så emosjonell foran kamera.

- Jeg aner ikke hvorfor jeg begynte å grine. Jeg ble overrasket da tårene kom. Men det er jo en svært spesiell boble, og selv om vi var konkurrenter så følte jeg at vi var blitt venner. Jeg syntes det var en verdig ramme på det jeg trodde var avslutningen min, sier han.

At det isteden ble David som måtte forlate programmet, ser Stian på som en taktisk seier for seg selv og Paradise-kollegaen Carl Eliassen.

- Vi skulle jo vært sendt ut for lenge siden, men taktikken vår med å bytte allianser hele tiden har fungert perfekt. Jeg har fått mange tilbakemeldinger på at folk har endret synet sitt på Paradise Hotel-deltagere etter å ha sett oss på Robinson-øya.

LES OGSÅ: - Brenn i helvete!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer