SMÅNERVØS: Isabella Martinsen er klar for sesong ni av det populære TV-programmet «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
SMÅNERVØS: Isabella Martinsen er klar for sesong ni av det populære TV-programmet «Skal vi danse». Foto: Anders Myhren / Seoghør.noVis mer

- Jeg ble oppriktig urolig og småkvalm

Vær-Isabella avslører at hun ikke har trent siden barneskolen og ser med skrekkblandet fryd frem til svinge seg på parketten i «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: Torsdag ble det kjent at den søte værmelderen Isabella Martinsen (34) er en av 11 deltagere i høstens sesong av «Skal vi danse».

- Jeg fant ingen grunn til å si nei. Men jeg har nok skjøvet det litt bort fra meg, for da det ble kjent ble jeg oppriktig urolig og småkvalm, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

Tromsøværingen, som i mai skal ha funnet tonen med Stig Kjos (36), er allerede spådd en plass helt i toppen sammen med «Idol»-deltaker Eirik Søfteland (25) av bettingsselskapene NordicBet og Betsson.

Selv er Martinsen usikker på hvordan hun tror det vil gå for henne i programmet.

- Da jeg ble spurt i vinter, tenkte jeg at jeg skulle begynne å trene, siden jeg ikke har trent siden barneskolen. Men tiden har fløyet forbi meg. Jeg tror det kan bli en av mine største utfordringer, det å klare å puste å bevege meg samtidig. Jeg håper vi starter litt rolig, slik at jeg ikke får sjokk, sier hun til avisa.LES OGSÅ: Disse deltar i årets «Skal vi danse»