GJENNOMBRUDD I USA: Samsaya delte ut cd'er i New York, og stripperne likte det de hørte. Foto: Seher.no/Anders Myren
GJENNOMBRUDD I USA: Samsaya delte ut cd'er i New York, og stripperne likte det de hørte. Foto: Seher.no/Anders MyrenVis mer

- Jeg ble oppdaget på strippeklubb

Samsaya røper hemmeligheten bak sitt amerikanske filmgjennombrudd

SEHER.NO: Norsk-inderen Samsaya avslører at det var amerikanske strippere som oppdaget musikken hennes i USA.

Samsaya har i en årrekke vært en av landets mest profilerte artister og i disse dager legger hun finpussen på det nye albumet «Samsaya», som kommer på nyåret.

I et intervju med Femten.no (ekstern lenke) forteller hun om sitt spennende og utslagsgivende opphold i USA.

I New York delte hun ut musikken sin til alle hun møtte. DJ-er over hele byen fikk besøk av en norsk-inder med hjemmebrente cd-er. En av disse cd-ene fant veien inn på en av New Yorks strippeklubber.

- Det var en del av de stripperene som likte den ene låta, «Dodge it», veldig godt. Den hadde visstnok blitt satt på repeat en del ganger. En dag var regissøren av «The Wrestler» innom strippeklubben, og ut gjennom høyttalerene kom sangen min.

Du ble med andre ord oppdaget av strippere?

- Hehe, ja, man kan jo si det sånn. Strippere jobber tross alt med musikk og er faktisk ganske kresne på hva de føler inspirerer dem. People talk shit, but hips don't lie!, sier Samsaya til Femten.no. (ekstern lenke)


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ: Får designer-klær gratis