- Jeg ble nesten forelsket

Tårene trillet da Hellstrøm dro til Stavanger. Se video!

TÅREVÅTT MØTE: Det ble mange gledestårer da brasilianske Rosangela De Souza fikk beskjed av mesterkokken Eyvind Hellstrøm. Foto: TV3
TÅREVÅTT MØTE: Det ble mange gledestårer da brasilianske Rosangela De Souza fikk beskjed av mesterkokken Eyvind Hellstrøm. Foto: TV3 Vis mer
Se video med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Eyvind Hellstrøm (61) er kjent for å være tøff med kritikken i TV-programmet «Hellstrøm rydder opp», men torsdag viser mesterkokken en av sine mykere sider under besøket på Stavanger-restauranten «Samba & Grill».

Den braslilianske kokken og eieren Rosangela De Sousas begeistring når de to ser fotballkamp sammen på TV, sjarmerer nemlig 61-åringen i senk.

- I går møtte jeg en fyrverkeri av en dame. Jeg ble nesten forelsket. Når du er i restauranten er du usikker, du må slippe deg mer løs, sier han til en tydelig rørt Rosangela.


Men han viser ikke bare godsiden, og før forvandlingen begynner sier han til kokkene på stedet: «Dere er noen stakkars amatører».

Hovedpersonen selv, som har bodd i Norge i 20 år, avslører til Seher.no at hun var nervøs før Hellstrøm skulle komme på besøk. Men akkurat som Hellstrøm ble sjarmert av henne, lot hun seg raskt begeistre av mesterkokken.

- Jeg var redd for at hva han skulle si, at han ikke skulle like maten og ikke ha tro på restauranten min. Men han er jo bare helt fantastisk. Det er bare synd han ikke kunne bli lenger, sier hun til Seher.no.

Med Hellstrøms hjelp har hun både introdusert nye retter på menyen og pusset opp i restauranten hun har drevet i nesten tre år.

Flere ganger i løpet av episoden tar hun til tårene og gir mesterkokken en god klem.

- Jeg blir lett rørt, og det har skjedd mye positivt etter at han var her. Han lærte både meg og personalet mye. Vi har også holdt litt kontakt via tekstmeldinger siden det siste besøket, sier Rosangela til Seher.no.

Nå håper hun at torsdagens program skal gi «Samba & Grill» enda et et puff i riktig retning.

- Jeg håper at det skal være positiv reklame, for jeg har ingen planer om å gi meg.

«Hellstrøm rydder opp» ser du på TV3 torsdager kl 20.30.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tvunget til å flytte etter Hellstrøm-besøk[obj:media:9045]